Închide meniul

Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:46 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 20:17

Reclamă
Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro

Fata care a bătut un băiat, Jharely Reyes, luptă în gala transmisă de Antenaplay.ro vineri seara, de la 22:00.

Fata care a bătut un băiat, Jharely Reyes, luptă în gala transmisă de Antenaplay.ro vineri seara, de la 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătoarea de 20 de ani a avut parte de un meci ciudat pe vremea când era amatoare. Acesta a luptat cu un băiat, în 2018, când avea doar 16 ani. Meciul a fost unul de amatori, iar tânăra a câștigat foarte rapid.

Jharely s-a impus în doar 25 de secunde, deși adversarul său era băiat. Acesta a dus lupta la sol și a aplicat o tehnică de strangulare. Sportiva de origine mexicană este centură neagră în Karate dar practică și Jiu Jitsu Brazilian. Aceasta spune că visează să cumpere o casă pentru părinții săi, pentru ca aceștia să nu mai muncească.

”Cele mai dificile momente au fost când mama a fost bolnavă. Visul meu e să cumpăr o casă pentru ca tatăl meu să nu mai fie nevoit să muncească. Sper ca MMA-ul să îmi ofere această șansă”, a spus Jharely.

Poreclită ”Bestia”, tânăra are 4 meciuri la profesioniști, trei victorii și o înfrângere. Pentru ea, meciul de vineri seara de pe Antenaplay.ro va fi a cincea confruntare la profesioniști.

Reclamă

Fata care a bătut un băiat se bate vineri pe Antenaplay.ro

Combate Global, vineri seara pe Antenaplay de la ora 22:00. Evenimentul ce are loc în Miami conține 5 meciuri de MMA profesionist.

Gala Combate Global 30 are loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 22:00 ora României. Evenimentul va avea 5 meciuri de MMA, 2 de fete și 3 de băieți. În cel mai important meci va lupta Cristian Perez, una dintre speranțele Mexicului.

Reclamă 4 / 0/3

Cele 5 meciuri aduc pe fight card sportivi din mai multe țări: SUA, Mexic, Columbia, Polonia sau Irlanda. Cea mai importantă confruntare este cea dintre Cristian Perez, poreclit Puas, și Gilbert Huila.

Acesta din urmă este din Columbia și are un palmares de 10 victorii și 4 înfrângeri. Perez este unul dintre cei mai buni luptători ai promoției. De altfel, mexicanul a luptat doar în Combate Global. Acesta are 10 victorii și doar 1 înfrângere în carieră.

Combate Global, vineri seara pe Antenaplay

Fight Card-ul galei

1. Natalie Schlesinger vs Jharely Reyes
2. Richie Palomino vs Alejandro Velasco
3. Eddie Perez Bruno vs Ovidio Bojorquez
4. Gilbert Huila vs Cristian Perez
5. Dee Begley vs Maritza Sanchez

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și