Închide meniul

Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 noiembrie 2022, 13:46 / Actualizat: 17 noiembrie 2022, 20:17

Fata care a bătut un băiat într-un meci de MMA luptă vineri seara pe Antenaplay.ro

Fata care a bătut un băiat, Jharely Reyes, luptă în gala transmisă de Antenaplay.ro vineri seara, de la 22:00.

Fata care a bătut un băiat, Jharely Reyes, luptă în gala transmisă de Antenaplay.ro vineri seara, de la 22:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătoarea de 20 de ani a avut parte de un meci ciudat pe vremea când era amatoare. Acesta a luptat cu un băiat, în 2018, când avea doar 16 ani. Meciul a fost unul de amatori, iar tânăra a câștigat foarte rapid.

Jharely s-a impus în doar 25 de secunde, deși adversarul său era băiat. Acesta a dus lupta la sol și a aplicat o tehnică de strangulare. Sportiva de origine mexicană este centură neagră în Karate dar practică și Jiu Jitsu Brazilian. Aceasta spune că visează să cumpere o casă pentru părinții săi, pentru ca aceștia să nu mai muncească.

”Cele mai dificile momente au fost când mama a fost bolnavă. Visul meu e să cumpăr o casă pentru ca tatăl meu să nu mai fie nevoit să muncească. Sper ca MMA-ul să îmi ofere această șansă”, a spus Jharely.

Poreclită ”Bestia”, tânăra are 4 meciuri la profesioniști, trei victorii și o înfrângere. Pentru ea, meciul de vineri seara de pe Antenaplay.ro va fi a cincea confruntare la profesioniști.

Reclamă

Fata care a bătut un băiat se bate vineri pe Antenaplay.ro

Combate Global, vineri seara pe Antenaplay de la ora 22:00. Evenimentul ce are loc în Miami conține 5 meciuri de MMA profesionist.

Gala Combate Global 30 are loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 22:00 ora României. Evenimentul va avea 5 meciuri de MMA, 2 de fete și 3 de băieți. În cel mai important meci va lupta Cristian Perez, una dintre speranțele Mexicului.

Reclamă 4 / 0/3

Cele 5 meciuri aduc pe fight card sportivi din mai multe țări: SUA, Mexic, Columbia, Polonia sau Irlanda. Cea mai importantă confruntare este cea dintre Cristian Perez, poreclit Puas, și Gilbert Huila.

Acesta din urmă este din Columbia și are un palmares de 10 victorii și 4 înfrângeri. Perez este unul dintre cei mai buni luptători ai promoției. De altfel, mexicanul a luptat doar în Combate Global. Acesta are 10 victorii și doar 1 înfrângere în carieră.

Combate Global, vineri seara pe Antenaplay

Fight Card-ul galei

1. Natalie Schlesinger vs Jharely Reyes
2. Richie Palomino vs Alejandro Velasco
3. Eddie Perez Bruno vs Ovidio Bojorquez
4. Gilbert Huila vs Cristian Perez
5. Dee Begley vs Maritza Sanchez

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și