Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 noiembrie

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 18:23 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 18:51

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a criticat dur arbitrajul din meciul cu Muntenegru. În Liga 1, CFR Cluj vrea să îi dea 500.000 de euro pe an lui Nicolae Stanciu. Franţa a mai pierdut un jucător pentru Campionatul Mondial.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update!

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

Cristina Neagu și Crina Pintea au răbufnit după ce România a fost învinsă de Muntenegru. „Tricolorele” au pus „tunurile” pe arbitraj, în timp ce Federația amână să plătească 5.000 de euro, pentru memoriu.

Edi Iordănescu le-a răspuns contestatarilor, înaintea amicalelor cu Slovenia și Moldova. „Nu mă hazardez!”, a fost mesajul selecționerul după ce a fost criticat din toate direcțiile pentru lotul convocat.

Reclamă

Tot de pe AS.ro afli că CFR Cluj îl vrea cu orice preț pe Nicolae Stanciu. Patronul Varga este pregătit să spargă banca și să-i ofere cel mai mare salariu din Liga 1. 500.000 de euro pe an ar urma să încaseze Stanciu la campioană.

Franța a mai primit o lovitură, cu numai 4 zile înaintea Cupei Mondiale. Christopher Nkunku a fost accidentat de un coechipier, la antrenament, și a fost scos din lotul pentru turneul final.

Aleix Garcia e la mare căutare în Spania. Giganții Barcelona și Atletico Madrid se luptă pentru fostul mijlocaș de la Dinamo, a cărui cotă de piață a ajuns la 7 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 21:00 LIVE TEXTRapid – FCSB 2-0. Petrila a marcat şi el, după ce Funsho a deschis scorul! Gafă uriaşă comisă de Andrei Vlad 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și