Închide meniul
Video

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”. „Muntele Bihorului” a sărutat cuşca la final: „Nu ştiu dacă mă voi mai întâlni cu ea”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 8:26

Sandu Lungu l-a răpus pe "Barbarul" Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”

Sandu Lungu, victorios în confruntarea cu Gyula Szuhanyi / Antena Sport

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”. Colosul din Urgaria nu a avut nicio şansă în faţa luptătorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Muntele Bihorului” a avut o nouă reprezentaţie cu public. La 48 de ani, Sandu Lungu a obţinut o victorie spectaculoasă.

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”

Gyula Szuhanyi a venit în Sala Polivalentă cu gândul să îl facă K.O. pe Sandu Lungu la categoria supergrea. Legenda MMA-ului din România i-a dat imediat planurile peste cap uriaşului maghiar de 120 de kilograme.

De două minute şi 16 secunde a avut nevoie „Muntele Bihorului” pentru a încheia lupta cu „Barbarul” Gyula. L-a pus la pământ pe adversar, s-a lăsat cu toată greutatea pe el şi l-a obligat pe arbitru să intervină. Sandu Lungu a câştigat prin kimura şi a înregistrat a treia victorie din MMA în ultimele trei luni.

A fost şi un moment extrem de emoţionant la finalul luptei. „Vreau să pup cuşca şi nu ştiu dacă mă voi mai întâlni cu ea„, a transmis Sandu Lungu.

Reclamă
Sandu Lungu
Sandu Lungu, moment emoţionant după victoria cu „Barbarul” Gyula

Cred că contează mult şi susţinerea oamenilor. Iubesc sportul, încerc să mă menţin în forţă cât pot de mult, cât mai pot. Nu ştiu cât va mai dura, mi-am pus un target până la 50 de ani, dar e tot mai greu. Sper să mai pot să vin şi la anul. Vă mulţumesc mult„, a mai spus Sandu Lungu, în cuşcă, după ce l-a răpus pe „Barbarul” Gyula.

iFight Heroes “Bătaie-n Balcani” a fost vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay. Celei mai tari lupte din gală s-au văzut şi pe Antena 1.

“Barbarul” Gyula voia să dea de pământ cu Sandu Lungu

Maghiarul Gyula “Barbarul” anunţase, înaintea duelului coloşilor de la Sala Polivalentă din Capitaălă, că i-a pus gând rău lui Sandu Lungu.

Reclamă 4 / 0/3

“Există un singur câştigător, iar acela sunt eu. În prima rundă cred că e knock-out!”, a spus Gyula. “Ce stiu eu mai bine, aia o sa fac! Castiga cine e mai tare, mai bun”, a replicat Sandu Lungu.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ediţia din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și