Închide meniul
Video

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”. „Muntele Bihorului” a sărutat cuşca la final: „Nu ştiu dacă mă voi mai întâlni cu ea”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 decembrie 2022, 8:26

Sandu Lungu l-a răpus pe "Barbarul" Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”

Sandu Lungu, victorios în confruntarea cu Gyula Szuhanyi / Antena Sport

  • Sandu Lungu l-a făcut KO pe „Barbarul” Gyula
  • Fight Heroes “Bătaie-n Balcani” a fost pe AntenaPLAY şi Antena 1

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”. Colosul din Urgaria nu a avut nicio şansă în faţa luptătorului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Muntele Bihorului” a avut o nouă reprezentaţie cu public. La 48 de ani, Sandu Lungu a obţinut o victorie spectaculoasă.

Sandu Lungu l-a răpus pe „Barbarul” Gyula la iFight Heroes “Bătaie-n Balcani”

Gyula Szuhanyi a venit în Sala Polivalentă cu gândul să îl facă K.O. pe Sandu Lungu la categoria supergrea. Legenda MMA-ului din România i-a dat imediat planurile peste cap uriaşului maghiar de 120 de kilograme.

Reclamă

De două minute şi 16 secunde a avut nevoie „Muntele Bihorului” pentru a încheia lupta cu „Barbarul” Gyula. L-a pus la pământ pe adversar, s-a lăsat cu toată greutatea pe el şi l-a obligat pe arbitru să intervină. Sandu Lungu a câştigat prin kimura şi a înregistrat a treia victorie din MMA în ultimele trei luni.

A fost şi un moment extrem de emoţionant la finalul luptei. „Vreau să pup cuşca şi nu ştiu dacă mă voi mai întâlni cu ea„, a transmis Sandu Lungu.

Reclamă
Sandu Lungu
Sandu Lungu, moment emoţionant după victoria cu „Barbarul” Gyula

Cred că contează mult şi susţinerea oamenilor. Iubesc sportul, încerc să mă menţin în forţă cât pot de mult, cât mai pot. Nu ştiu cât va mai dura, mi-am pus un target până la 50 de ani, dar e tot mai greu. Sper să mai pot să vin şi la anul. Vă mulţumesc mult„, a mai spus Sandu Lungu, în cuşcă, după ce l-a răpus pe „Barbarul” Gyula.

iFight Heroes “Bătaie-n Balcani” a fost vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay. Celei mai tari lupte din gală s-au văzut şi pe Antena 1.

“Barbarul” Gyula voia să dea de pământ cu Sandu Lungu

Maghiarul Gyula “Barbarul” anunţase, înaintea duelului coloşilor de la Sala Polivalentă din Capitaălă, că i-a pus gând rău lui Sandu Lungu.

Reclamă 4 / 0/3

“Există un singur câştigător, iar acela sunt eu. În prima rundă cred că e knock-out!”, a spus Gyula. “Ce stiu eu mai bine, aia o sa fac! Castiga cine e mai tare, mai bun”, a replicat Sandu Lungu.

Galele iFight Heroes au stabilit mai multe recorduri de audiență anul acesta. Cele 3 ediții din 2022 sunt lideri detașați de audiență TV pe segmentul galelor de contact din România, incluzând evenimentele de kickbox și box. De asemenea, ediţia din septembrie, de la Mioveni, a consemnat un record all time de audiență TV la o gală de MMA din România, conform paginilor de social media Heroes Fight League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov
AntenaPLAY • 2 iul., 0:30
Radu Zarioiu a pierdut centura în faţa lui Rafael Aronov! Israelianul din trupele speciale a produs surpriza la iFight Heroes 7
Sandu Lungu l-a învins pe Dejan Bubic la iFight Heroes
AntenaPLAY • 1 iul., 8:56
Sandu Lungu, după victoria cu Dejan Bubic: „Abia l-am dovedit! Ştia să se apere bine!” iFight Heroes 7 a fost în AntenaPLAY
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic
AntenaPLAY • 30 iun., 23:15
Sandu Lungu, victorie spectaculoasă cu Dejan Bubic! „Muntele Bihorului” a dat recital la iFight Heroes 7, în direct în AntenaPLAY
Gala iFight Heroes 7 LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sandu Lungu, victorie uriaşă la 48 de ani
AntenaPLAY • 30 iun., 22:47
Gala iFight Heroes 7 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Sandu Lungu, victorie fantastică la 48 de ani cu Dejan Bubic
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: "Îi dau prea multe grade!".
AntenaPLAY • 29 iun., 13:23
Sandu Lungu, înainte de iFight Heroes 7: „Îi dau prea multe grade!”. Gala e în AntenaPLAY şi pe Antena 1