Închide meniul

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei: „Să nu ne dorim să avem neapărat un Messi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 23:26

Reclamă
Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei: „Să nu ne dorim să avem neapărat un Messi!

Ce le-a spus Răzvan Burleanu lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, după transferurile stelare la Tottenham şi Atletico Madrid

Profimedia

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei. Pentru a se califica din nou la turneele finale, preşedintele FRF nu crede că e nevoie neapărat de un „Messi al României”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu e de părere că Edi Iordănescu trebuie să formeze un grup ca cel de la naţionala Argentinei. Burleanu crede că acest lucru ne poate face să visăm din nou la turneele finale

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei

Cel mai simplu este să nu ne dorim să avem neapărat un Messi, ci să avem o echipă ca a Argentinei. În ciuda acestui insucces din Liga Naţiunilor, în urmă vedem jucători tineri, care dau speranţă pentru viitor, s-a creat o anumită coeziune la nivelul echipei… Dacă la final de 2023 vom reuşi să ne calificăm la un turneu final pe fondul acestor rezultate pe care le-am obţinut în 2022, vom fi foarte fericiţi.

Ne dorim ca în 2023 să avem un an mai bun pentru fotbalul românesc, atât pentru echipele de club cât şi pentru echipele naţionale, iar noi, ca federaţie, vom face tot ceea ce ne stă în puteri să muncim zi de zi pentru a ne îndeplini acest deziderat”, a spus Răzvan Burleanu.

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei: „Eu am fost lector, iar ei au fost studenţi”

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei. Chiar preşedintele FRF a dezvăluit care este, de fapt, relaţia cu starurile Braziliei, alături de care a fost surprins în tribune la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, a precizat Răzvan Burleanu.

Imaginea fabuloasă în care a apărut preşedintele FRF a fost meciul Braziliei cu Elveţia. Răzvan Burleanu a apărut pe transmisie extrem de fericit. Şeful FRF a zâmbit îndelung, în timp ce legendele Selecao aveau o postură solemnă la imn. Cafu şi Roberto Carlos sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti din istoria naţionalei Braziliei. Cafu a jucat în 142 de meciuri, în timp ce fostul fundaş al lui Real Madrid a înregistrat 125 de apariţii în tricoul campioanei mondiale din 2002.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și