Închide meniul

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei: „Să nu ne dorim să avem neapărat un Messi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 23:26

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei: „Să nu ne dorim să avem neapărat un Messi!

Ce le-a spus Răzvan Burleanu lui Radu Drăguşin şi Horaţiu Moldovan, după transferurile stelare la Tottenham şi Atletico Madrid

Profimedia

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei. Pentru a se califica din nou la turneele finale, preşedintele FRF nu crede că e nevoie neapărat de un „Messi al României”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu e de părere că Edi Iordănescu trebuie să formeze un grup ca cel de la naţionala Argentinei. Burleanu crede că acest lucru ne poate face să visăm din nou la turneele finale

Răzvan Burleanu, discurs spumos despre viitorul naţionalei

Cel mai simplu este să nu ne dorim să avem neapărat un Messi, ci să avem o echipă ca a Argentinei. În ciuda acestui insucces din Liga Naţiunilor, în urmă vedem jucători tineri, care dau speranţă pentru viitor, s-a creat o anumită coeziune la nivelul echipei… Dacă la final de 2023 vom reuşi să ne calificăm la un turneu final pe fondul acestor rezultate pe care le-am obţinut în 2022, vom fi foarte fericiţi.

Ne dorim ca în 2023 să avem un an mai bun pentru fotbalul românesc, atât pentru echipele de club cât şi pentru echipele naţionale, iar noi, ca federaţie, vom face tot ceea ce ne stă în puteri să muncim zi de zi pentru a ne îndeplini acest deziderat”, a spus Răzvan Burleanu.

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei: „Eu am fost lector, iar ei au fost studenţi”

Ce a discutat Răzvan Burleanu cu starurile Braziliei. Chiar preşedintele FRF a dezvăluit care este, de fapt, relaţia cu starurile Braziliei, alături de care a fost surprins în tribune la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Cu câțiva dintre ai au o relație foarte apropiată, pe unii dintre ei i-am cunoscut în programul numit MIP, Master for International Players, unde eu am fost lector iar ei au fost studenți. Și am păstrat o relație foarte apropiată. Unul dintre ei, cu care am o relație de prietenie este Gilberto Sivla. Dar și deplasarea către stadion am făcut-o cu Gilberto Silva, Roberto Carlos, dar și cu Edi Iordănescu.

Așa că am avut posibilitatea să discutăm și despre proiectele în care ei sunt angrenați în momentul de față, nu doar despre cariera lor de foști mari fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au proiecte destul de importante. Ne-am dori să-i vedem la București în perioada următoare”, a precizat Răzvan Burleanu.

Imaginea fabuloasă în care a apărut preşedintele FRF a fost meciul Braziliei cu Elveţia. Răzvan Burleanu a apărut pe transmisie extrem de fericit. Şeful FRF a zâmbit îndelung, în timp ce legendele Selecao aveau o postură solemnă la imn. Cafu şi Roberto Carlos sunt cei mai selecţionaţi fotbalişti din istoria naţionalei Braziliei. Cafu a jucat în 142 de meciuri, în timp ce fostul fundaş al lui Real Madrid a înregistrat 125 de apariţii în tricoul campioanei mondiale din 2002.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și