Închide meniul

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale: „Înnebunesc cu această prostie: ‘Trădătorule! Trădătorule!'”

Publicat: 10 ianuarie 2023, 10:59

Reclamă
Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale: „Înnebunesc cu această prostie: Trădătorule! Trădătorule!'

Gică Popescu a vorbit despre coşmarul vieţii sale

Gică Popescu, în studioul AS.ro LIVE

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale. Fostul mare internaţional român nu înţelege de ce suporterii Universităţii Craiova îl numesc „trădător” din cauza faptului că a ales să joace la Dinamo la final de carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu spune că şi acum este numit „trădător” când merge la Craiova. În 2022, Gică Popescu a jucat câteva luni la Dinamo.

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale

Poate cei mai frumoși ai mei ca jucător, ca și dragoste a suporterilor, au fost anii ’88-90, când m-am întors de la Steaua și am jucat acei doi ani de zile pentru Universitatea Craiova. Din păcate, la Craiova, publicul a uitat de acele momente. Nu sunt primit cu prea multă căldură când merg acolo.

Este mult mai mult decât se vede. Cred că este o chestiune forțată. Înnebunesc cu această prostie, că ‘ai fost la Craiova, ai jucat la Dinamo trei luni de zile, trădătorule’. Au fost jucători uriași de la Craiova, Cămătaru a jucat doi ani de zile la Dinamo, Balaci un sezon și nu s-a întâmplat nimic. Ce este straniu, că nu se cântărește cu aceeași unitate de măsură. De fiecare dată când merg acolo, ‘trădătorule, trădătorule’. E puțin artificială chestia asta”, a spus Gică Popescu la sport.ro.

Gică Popescu a dezvăluit cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu

Gică Popescu a dezvăluit cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu. „Baciul” și „Bursucul” au fost două piese de bază din „Generația de Aur”, iar relația lor de prietenie s-a menținut la fel de puternică din timpul junioratului și până în prezent.

Reclamă

Povestea prieteniei dintre Gică Popescu și Dan Petrescu a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe vremea când cei doi erau convocați la selecționatele de juniori ale României.

Gică Popescu își amintește foarte clar ziua în care l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Inițial, „Bursucul” l-a enervat pe fostul fundaș al Barcelonei, în timpul unui antrenament.

Petrescu nu a respectat „ordinele” lui Gică Popescu, dar ulterior „Baciul” l-a iertat și l-a invitat alături de el, la masă.

Reclamă 4 / 0/3

„Camera șotiilor, camera bancurilor era la mine și la Petrescu, acolo ne adunam. Seară de seară, la mine și la Dan, eram eu, Dan, Gică, Ilie, Belo, ‘Oagărul’, așa îi spuneam lui Selymeș, Dorinel Munteanu.

Eram cu Dan de la 17 ani… Dar știi cum ne-am împrietenit cu Dan Petrescu? Eu eram căpitanul echipei naționale de juniori și eram în cantonament la Plopeni. Vine Dan Petrescu și făceam alergări, nu știu, zece ture de teren.

El, toată viața, a fost un mega profesionist. Și acum e la fel. Și începem să alergăm. Eu, fruntea. Nu trecea nimeni de mine. El, pe exterior, mai tare. Și zic: ‘Alo, băi! Hățurile sunt la mine, mă! Hățurile, aici, nu le vezi? Unde o iei?’. ‘Hățurile sunt pentru tine, mă’.

Prima dată când a venit. Zic: ‘Mamă, cine e, mă, obraznicul ăsta? Băi, n-auzi? Nu depăși linia, eu țin ritmul!’ / ‘Ține-l, mă, pentru tine’. Zic: ‘Ce e cu ăsta, mă?’.

Am terminat antrenamentul, intrăm la masă. Erau trei locuri la mine la masă, eu și cu încă doi colegi. Loc liber și intră el, nu știa unde să se așeze. Zic: ‘Tu, ăsta nou, vino, mă, încoa’ aici lângă noi’.

Și de atunci, nedespărțiți. Am devenit colegi de cameră, de atunci, că eram singur, l-am luat la mine în cameră, până ne-am lăsat de fotbal, colegi de cameră”, a povestit Gică Popescu, în podcastul „Da bravo”.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și