Închide meniul

CM 2022 | Pariul lui Gică Popescu, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Pe cine mizează pentru rolul de golgheter al turneului final

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 23:21

CM 2022 | Pariul lui Gică Popescu, înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar. Pe cine mizează pentru rolul de golgheter al turneului final

Gică Popescu şi-a ales favorita pentru Campionatul Mondial din Qatar

Gică Popescu, președintele de la Farul Constanța / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Popescu şi-a ales favorita, înaintea startului Campionatului Mondial din Qatar. Fostul internaţional, care a participat alături de România la trei Cupe Mondiale, o are favorită pe Brazilia, la competiţia de la finalul acestui an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul Mondial din Qatar va debuta duminică, 20 noiembrie, meciul de deschidere fiind între ţara gazdă şi Ecuador. Partida va avea loc la ora 18:00, şi va fi în format live score, pe AS.ro.

Pariul lui Gică Popescu, înaintea Campionatului Mondial din Qatar

Gică Popescu s-a declarat bulversat de faptul că turneul final se desfăşoară într-o perioadă neobişnuită. Însă, cu toate acestea, „Baciul” a declarat că Brazilia are cele mai mare şanse să câştige Campionatul Mondial din Qatar.

Franţa şi Germania sunt cosiderate de Gică Popescu echipe care pot ajunge în finala Cupei Mondiale, iar Olanda poate reprezenta surpriza turneului final din Qatar. Cât despre favoritul pentru cucerirea titlului de „Golgheterul turneului”, preşedintele de la Fraul l-a numit pe francezul Kylian Mbappe.

„Mă crezi că nici n-am senzaţia că începe Mondialul? N-am nicio senzaţie că începe Mondialul, probabil datorită perioadei în care se joacă şi în timpul Mondialului începe din nou Liga 1… e o situaţie foarte hilară.

Reclamă

După terminarea sezonului, până la începea Mondialul, aveau o lună la dispoziţie, aveau o săptămână liberă şi două-trei săptămâni de pregătire.

Dar eram obişnuiţi cu Mondialul în iunie. Acum, un Mondial între 20 noiembrie – 18 decembrie e ceva nou. Sunt foarte curios cum se va desfăşura şi care vor fi reacţiile, ce se va întâmpla în Qatar. La stadioane, la climă, la cazare, pentru că am văzut că sunt tot felul de improvizaţii, corturi în deşert. Sunt foarte curios.

Favorita mea este Brazilia, prin componenţa jucătorilor din lot. Atenţie la Franţa.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r ar merita Messi trofeul?) Argentina, ultima şansă a lui Messi de a deveni campion mondial. După şapte Baloane de Aur… singurul trofeu care îi lipseşte este cel de campion mondial şi au echipă pentru a intra în semifinale, cu siguranţă.

Germania rămâne Germania. Olanda s-ar putea să fie o surpriză pentru că e o echipă cu mulţi jucători de calitate. (n.r. dacă Franţa poate să-ţi apere titlul?) Franţa, cu atacul stelar pe care îl are, poate oricând să fie o opţiune la finală. Benzema, Mbappe şi Dembele, mi se pare atacul cel mai puternic.

(n.r. golgheterul CM) Mbappe, din nou… pe el îl văd cu potenţial de a ieşi golgheterul Mondialului”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Gică Popescu a participat alături de echipa naţională a României la trei ediţii de Cupă Mondială: în 1990, 1994 şi 1998!

Alertă naţională în Franţa! Karim Benzema s-a accidentat

Karim Benzema s-a accidentat la ultimul antrenament al naţionalei Franţei, iar Didier Deschamps şi-a pus mâinile în cap. Toată Franţa este în stare de şoc după ultimele veşti venite din cantonament, cu o zi înainte de startul Campionatului Mondial din Qatar.

Lovit la coapsă la antrenamentul de sâmbătă, Karim Benzema nu va juca marţi în meciul cu Australia şi ar putea rata întreaga Cupă Mondială. Atacantul a simţit o durere musculară ascuţită la cvadricepsul stâng.

Jucătorul lui Real Madrid va supus unui RMN în această seră, pentru a se stabili exact natura accidentării. Primele veşti sunt că ar putea rata toată competiţia. Didier Deschamps poate chema un alt jucător până luni, cu o zi înaintea primului meci al Franţei„, anunţă lequipe.fr.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și