Închide meniul

CM 2022 | Dan Petrescu o dă exemplu pe Argentina în vestiarul CFR-ului: „Nu mai există meciuri uşoare”. Ce favorită are „Bursucul”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2022, 22:42

CM 2022 | Dan Petrescu o dă exemplu pe Argentina în vestiarul CFR-ului: „Nu mai există meciuri uşoare. Ce favorită are „Bursucul

Dan Petrescu o dă exemplu pe Argentina în vestiarul CFR-ului

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj / Antena Sport

Dan Petrescu a vorbit despre marile surprize de la Campionatul Mondial din Qatar. Antrenorul lui CFR Cluj a început să o dea exemplu pe Argentina, care s-a făcut de râs şi a pierdut meciul cu Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Bursucul” le-a atras atenţia jucătorilor săi, înaintea amicalului CFR Cluj – Corvinul, scor 2-0. I-a avertizat că riscă să fie învinşi dacă nu tratează serios partida.

Dan Petrescu a început să dea exemplu pe Argentina în vestiarul CFR-ului

Ruşinea trăită de Lionel Messi şi coechipierii săi a devenit subiect de studiu pentru Petrescu.

Surpriza e Arabia Saudită, nu Argentina… surpriza plăcută. Dacă îţi doreşti mult, dacă eşti organizat, entuziasm, şi ai şi jucători care pot să facă ceva, cum au cei de la Arabia Saudită… au crezut în ei, în victorie, cred că nimeni nu a crezut. Cei de la Argentina poate au intrat cu capul pe sus, siguri de victorie, şi s-a văzut că fotbalul e imprevizibil.

Asta le-am spus şi eu astăzi jucătorilor mei, înainte de amical: ‘Dacă nu intraţi bine pe teren, pierdem meciul, pentru că şi Argentina care îl are pe Messi pe teren a pierdut cu Arabia Saudită”. Bravo celor de la Arabia Saudită! Cred că Argentina are acum nevoie de două victorii, că altfel va pleca acasă foarte repede. Pentru toată lumea e important meciul ăsta, arată că nu mai sunt meciuri uşoare. În fotbal nu mai există meciuri uşoare„, a declarat Dan Petrescu.

Reclamă

Surprinzător, nu Anglia este favorita fostului fundaş de la Chelsea. Dan Petrescu îi ţine pumnii Braziliei.

Favorita mea este Brazilia şi cred că a tuturor. Dar şi Brazilia trebuie să demonstreze pe teren. A doua favorită pentru mine e Germania şi a treia e Olanda„, a mai spus antrenorul campioanei României.

Ce a spus Lionel Messi după ce Argentina a fost umilită la Cupa Mondială

Lionel Messi a avut prima reacţie după ce Argentina a fost umilită la CM 2022 de Arabia Saudită. Starul „pumelor” a recunoscut că aceasta este cea mai mare lovitură de când este internaţional argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

În doar cinci minute în care am greşit, am ajuns la 1-2. Am comis-o, am încercat să ne folosim de centrări şi totul s-a complicat. Am văzut că a fost ofsaid la cele două goluri anulate.

Nu am văzut imaginile, dar dacă au fost luate deciziile, aşa trebuie să fie. Nu există nicio scuză. Ştiam că este o echipă pe care dacă o lăsăm să joace, o va face bine şi au împins jocul către poarta noastră.

Nu am mai primit o asemenea lovitură cu acest grup. Lucrurile se întâmplă din anumite motive. Acum trebuie să câştigăm următoarele meciuri”, a spus Messi, citat de marca.com.

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și