Închide meniul

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale: „Înnebunesc cu această prostie: ‘Trădătorule! Trădătorule!'”

Reclamă

Publicat: 10 ianuarie 2023, 10:59

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale: „Înnebunesc cu această prostie: Trădătorule! Trădătorule!'

Gică Popescu a vorbit despre coşmarul vieţii sale

Gică Popescu, în studioul AS.ro LIVE

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale. Fostul mare internaţional român nu înţelege de ce suporterii Universităţii Craiova îl numesc „trădător” din cauza faptului că a ales să joace la Dinamo la final de carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu spune că şi acum este numit „trădător” când merge la Craiova. În 2022, Gică Popescu a jucat câteva luni la Dinamo.

Gică Popescu, despre coşmarul vieţii sale

Poate cei mai frumoși ai mei ca jucător, ca și dragoste a suporterilor, au fost anii ’88-90, când m-am întors de la Steaua și am jucat acei doi ani de zile pentru Universitatea Craiova. Din păcate, la Craiova, publicul a uitat de acele momente. Nu sunt primit cu prea multă căldură când merg acolo.

Este mult mai mult decât se vede. Cred că este o chestiune forțată. Înnebunesc cu această prostie, că ‘ai fost la Craiova, ai jucat la Dinamo trei luni de zile, trădătorule’. Au fost jucători uriași de la Craiova, Cămătaru a jucat doi ani de zile la Dinamo, Balaci un sezon și nu s-a întâmplat nimic. Ce este straniu, că nu se cântărește cu aceeași unitate de măsură. De fiecare dată când merg acolo, ‘trădătorule, trădătorule’. E puțin artificială chestia asta”, a spus Gică Popescu la sport.ro.

Gică Popescu a dezvăluit cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu

Gică Popescu a dezvăluit cum s-a împrietenit cu Dan Petrescu. „Baciul” și „Bursucul” au fost două piese de bază din „Generația de Aur”, iar relația lor de prietenie s-a menținut la fel de puternică din timpul junioratului și până în prezent.

Reclamă

Povestea prieteniei dintre Gică Popescu și Dan Petrescu a început în urmă cu mai bine de 30 de ani, pe vremea când cei doi erau convocați la selecționatele de juniori ale României.

Gică Popescu își amintește foarte clar ziua în care l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Inițial, „Bursucul” l-a enervat pe fostul fundaș al Barcelonei, în timpul unui antrenament.

Petrescu nu a respectat „ordinele” lui Gică Popescu, dar ulterior „Baciul” l-a iertat și l-a invitat alături de el, la masă.

Reclamă 4 / 0/3

„Camera șotiilor, camera bancurilor era la mine și la Petrescu, acolo ne adunam. Seară de seară, la mine și la Dan, eram eu, Dan, Gică, Ilie, Belo, ‘Oagărul’, așa îi spuneam lui Selymeș, Dorinel Munteanu.

Eram cu Dan de la 17 ani… Dar știi cum ne-am împrietenit cu Dan Petrescu? Eu eram căpitanul echipei naționale de juniori și eram în cantonament la Plopeni. Vine Dan Petrescu și făceam alergări, nu știu, zece ture de teren.

El, toată viața, a fost un mega profesionist. Și acum e la fel. Și începem să alergăm. Eu, fruntea. Nu trecea nimeni de mine. El, pe exterior, mai tare. Și zic: ‘Alo, băi! Hățurile sunt la mine, mă! Hățurile, aici, nu le vezi? Unde o iei?’. ‘Hățurile sunt pentru tine, mă’.

Prima dată când a venit. Zic: ‘Mamă, cine e, mă, obraznicul ăsta? Băi, n-auzi? Nu depăși linia, eu țin ritmul!’ / ‘Ține-l, mă, pentru tine’. Zic: ‘Ce e cu ăsta, mă?’.

Am terminat antrenamentul, intrăm la masă. Erau trei locuri la mine la masă, eu și cu încă doi colegi. Loc liber și intră el, nu știa unde să se așeze. Zic: ‘Tu, ăsta nou, vino, mă, încoa’ aici lângă noi’.

Și de atunci, nedespărțiți. Am devenit colegi de cameră, de atunci, că eram singur, l-am luat la mine în cameră, până ne-am lăsat de fotbal, colegi de cameră”, a povestit Gică Popescu, în podcastul „Da bravo”.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și