Închide meniul

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 20 ianuarie 2023, 13:19

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Profimedia

Laetitia Blot of France (bottom) fights with Japan's Tsukasa Yoshida (top) during their under 57kg women's quarter finals at the Judo Grand Slam Tokyo 2014 in Tokyo on December 5, 2014.

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică în cușca de MMA. Gala este transmisă de AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laetitia Blot (foto kimono alb), una dintre cele mai bune franțuzoaice din MMA, se bate pentru centură cu Ernesta Kareckaite din Lituania. Cele două au luptat una împotriva celeilalte și în 2021. Atunci, meciul dintre ele s-a terminat la egalitate.

Franțuzoaica are un palmares impresionant în spate în artele marțiale. Aceasta este campioană mondială și europeană de Judo cu echipa Franței. Ambele titluri au fost câștigate în 2014. De asemenea, este câștigătoarea European Games în 2015. Laetitia are în palmares și 2 Grand Prix-uri plus alte trofee internaționale. Per total, în cariera sa la Judo a strâns 8 medalii de aur internaționale, 6 de argint și 10 de bronz.

Pe lângă aceste performanțe, Laetiția are medalii de aur câștigate și la Sambo dar și la Lupte. La 39 de ani, franțuzoaica vrea să ajungă la cel mai înalt nivel și în MMA-ul profesionist.

O campioană mondială și europeană la Judo se bate duminică pe AntenaPLAY

Gala de duminică începe la ora 20:00, iar cele mai importante meciuri sunt de la 21:30. Main Event-ul este un meci de centură între două fete. Cele două se bat pentru titlul la 56.7kg.

Reclamă

Co main event-ul este între francezul Yazid Chouchane și englezul Chris Fishgold. Acesta din urmă a fost campion Cage Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din Europa. Apoi, a avut un contract de 4 meciuri în UFC, dar a câștigat doar unul.

Adversarul său are un palmares foarte bun în UAE Warriors, una dintre cele mai puternice promoții din lume. Yazid are 3-1 recordul în UAEW.

Un alt meci interesant este între două franțuzoaice, Stepahnie Page și Eva Dourthe. Stephanie are în palmares meciuri în promoții puternice ca Bellator, Combate Global sau Hexagone. Adversara sa a fost campioana promoției EBD în 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Iată mai jos fight card-ul galei:

1. 70kg: Parwaiz Arabzai FRA vs Nika Kobaxidze GEO
2. 70kg: Wilson Varela FRA vs Kacper Brozdziak POL
3. 93kg: Damien Remy FRA vs Martin Horsky CZE
4. 61kg: Priscila de Souza BRA vs Nora Cornolle FRA
5. 84kg: Matthieu Duclos FRA vs Tobiasz Lewandowski POL
6. 52kg: Stephanie Page FRA vs Eva Dourthe FRA
7. 77kg: Romain Debienne FRA vs Victor Verchere FRA
8. 64kg: Dean Garnett ENG vs Miguel Haro FRA
9. 73kg: Chris Fishgold ENG vs Yazid Chouchane FRA
10. 56kg: Laetitia Blot FRA vs Ernesta Kareckaite LIT

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și