Închide meniul

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Florian Ceafalău Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:05 / Actualizat: 27 ianuarie 2023, 19:33

Reclamă
Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Profimedia Images

Conor McGregor

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute. Irlandezul era la antrenament pe bicicletă, pe șosea, când s-a produs nefericitul accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de MMA a postat pe pagina sa de Instagram mai multe clipuri de la fața locului. Acesta filmează bicicleta făcută praf de mașină. Șoferul a oprit să vadă care e starea acestuia. Unele lucuri sunt împrăștiate pe jos, în locul accidentului, semn că lovitura a fost puternică.

Conor McGregor a fost lovit de o mașină: ”Bine că am scăpat cu viață”

McGregor se filmează alături de bicicletă dar și de șoferul care a dat peste el. ”Nu m-a văzut, bătea soarele din față și a dat peste mine cu toată viteza. Bine că nu am murit. Judo și luptele m-au salvat, am știut cum să cad”, spune Conor.

Acesta arată și echipamentul rupt. Conor are pantalonii de ciclism sfâțiați pe o parte, din cauza căzăturii, și o zgârietură care sângerează pe fund. Chiar dacă putea să moară, irlandezul este foarte amabil cu șoferul.

Acesta spune că nu vrea să meargă la poliție și nu dorește altceva decât să îl ducă acasă. ”Nu am cum să mai merg cu bicicleta asta, e distrusă”, a spus Conor. Șoferul îl duce acasă și se lasă filmat în mașină, acolo unde luptătorul face un nou video în care spune că se bucură că a scăpat cu viață.

Reclamă
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și