Închide meniul

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Florian Ceafalău Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:05 / Actualizat: 27 ianuarie 2023, 19:33

Reclamă
Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Profimedia Images

Conor McGregor

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute. Irlandezul era la antrenament pe bicicletă, pe șosea, când s-a produs nefericitul accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de MMA a postat pe pagina sa de Instagram mai multe clipuri de la fața locului. Acesta filmează bicicleta făcută praf de mașină. Șoferul a oprit să vadă care e starea acestuia. Unele lucuri sunt împrăștiate pe jos, în locul accidentului, semn că lovitura a fost puternică.

Conor McGregor a fost lovit de o mașină: ”Bine că am scăpat cu viață”

McGregor se filmează alături de bicicletă dar și de șoferul care a dat peste el. ”Nu m-a văzut, bătea soarele din față și a dat peste mine cu toată viteza. Bine că nu am murit. Judo și luptele m-au salvat, am știut cum să cad”, spune Conor.

Acesta arată și echipamentul rupt. Conor are pantalonii de ciclism sfâțiați pe o parte, din cauza căzăturii, și o zgârietură care sângerează pe fund. Chiar dacă putea să moară, irlandezul este foarte amabil cu șoferul.

Acesta spune că nu vrea să meargă la poliție și nu dorește altceva decât să îl ducă acasă. ”Nu am cum să mai merg cu bicicleta asta, e distrusă”, a spus Conor. Șoferul îl duce acasă și se lasă filmat în mașină, acolo unde luptătorul face un nou video în care spune că se bucură că a scăpat cu viață.

Reclamă
Reclamă 4
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris
Citește și