Închide meniul

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 27 ianuarie 2023, 18:05 / Actualizat: 27 ianuarie 2023, 19:33

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute! Care e starea luptătorului de MMA

Profimedia Images

Conor McGregor

Conor McGregor a fost lovit de o mașină în urmă cu câteva minute. Irlandezul era la antrenament pe bicicletă, pe șosea, când s-a produs nefericitul accident.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luptătorul de MMA a postat pe pagina sa de Instagram mai multe clipuri de la fața locului. Acesta filmează bicicleta făcută praf de mașină. Șoferul a oprit să vadă care e starea acestuia. Unele lucuri sunt împrăștiate pe jos, în locul accidentului, semn că lovitura a fost puternică.

Conor McGregor a fost lovit de o mașină: ”Bine că am scăpat cu viață”

McGregor se filmează alături de bicicletă dar și de șoferul care a dat peste el. ”Nu m-a văzut, bătea soarele din față și a dat peste mine cu toată viteza. Bine că nu am murit. Judo și luptele m-au salvat, am știut cum să cad”, spune Conor.

Acesta arată și echipamentul rupt. Conor are pantalonii de ciclism sfâțiați pe o parte, din cauza căzăturii, și o zgârietură care sângerează pe fund. Chiar dacă putea să moară, irlandezul este foarte amabil cu șoferul.

Acesta spune că nu vrea să meargă la poliție și nu dorește altceva decât să îl ducă acasă. ”Nu am cum să mai merg cu bicicleta asta, e distrusă”, a spus Conor. Șoferul îl duce acasă și se lasă filmat în mașină, acolo unde luptătorul face un nou video în care spune că se bucură că a scăpat cu viață.

Reclamă
 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și