Închide meniul

Jucătorul care l-a dezamăgit total pe Florin Răducioiu în „thriller-ul” FCSB – Farul 2-3: „Îmi pare rău de el”

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 8:58

Reclamă
Jucătorul care l-a dezamăgit total pe Florin Răducioiu în „thriller-ul FCSB – Farul 2-3: „Îmi pare rău de el

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Petrescu după „U” Cluj – CFR Cluj 1-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Dragoș Nedelcu este jucătorul care l-a dezamăgit total pe Florin Răducioiu în „thriller-ul” FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al Generației de Aur a remarcat faptul că nu este prima oară când Gică Hagi îl schimbă pe mijlocașul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În derby-ul de pe Arena Națională, Nedelcu a fost înlocuit în minutul 65.

Jucătorul care l-a dezamăgit total pe Florin Răducioiu în „thriller-ul” FCSB – Farul 2-3

Farul s-a impus miraculos în duelul cu FCSB, reușind să întoarcă scorul în minutele 90+5 și 90+6. Chiar dacă elevii lui Gică Hagi au pus în scenă o prestație excelentă în finalul partidei, Florin Răducioiu n-a fost impresionat de toți.

Fostul atacant de la AC Milan a atras atenția că Dragoș Nedelcu a fost schimbat din nou de Gică Hagi. Răducioiu consideră că mijlocașul de 25 de ani încă nu și-a găsit forma pe care o avea în trecut la echipa „Regelui”, înainte să se transfere chiar la FCSB.

„Nu e prima dată când Gică Hagi îl schimbă pe Nedelcu. Mie, personal nu… un jucător de care îmi pare rău”, a spus Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Viorel Moldovan a amintit că Dragoș Nedelcu a fost accidentat multă vreme, când se afla la FCSB.

„A avut şi el momente dificile, a fost accidentat, dar încă nu şi-a regăsit forma de altădată, care l-a propulsat la FCSB”, a declarat Viorel Moldovan, pentru sursa citată.

Dragoș Nedelcu a bifat 14 apariții în actualul sezon pentru Farul, reușind să ofere două pase decisive.

Reclamă

Gică Hagi le-a răspuns lui Florinel Coman şi Darius Olaru, după ce au făcut praf arbitrajul

Gică Hagi a luat atitudine şi le-a răspuns lui Andrei Cordea, Florinel Coman şi Darius Olaru, după ce au criticat în termeni duri arbitrajul lui Horaţiu Feşnic din meciul FCSB – Farul 2-3.

Hagi le-a răspuns jucătorilor lui Mihai Pintilii, care au fost extrem de supăraţi pe arbitraj, că şi Farul a avut un penalty la faza la care Alibec a provocat eliminarea lui Joyskim Dawa. La acea fază, Horaţiu Feşnic a acordat lovitură liberă de la marginea careului şi i-a arătat cartonaşul roşu lui Dawa.

„La golul de 2-2 dă un fault inexistent, iar la 3-2 e un fault clar la mine. Nici n-a încercat să se uite la VAR”, a atacat Darius Olaru arbitrajul lui Horaţiu Feşnic. Florinel Coman a fost şi mai vehement la adresa arbitrului. „A greşit arbitrul, da! A fost depăşit de meci, ce pot să spun mai mult?!”, a spus şi Florinel Coman.

La conferinţa de presă, Gică Hagi le-a răspuns celor de la FCSB.

Nu ştiu ce să zic. Aşa pot să spun şi eu sută la sută că a fost penalty şi eliminare. Aşa cred eu. Cred că e mai plauzibil ce zic eu. Restul, sunt situaţii de meci. Dar cred că a fost penalty. Alibec era la 10 metri în careu când a căzut. Dar dacă aşa s-a văzut, e ok„, a spus Gică Hagi după FCSB – Farul 2-3.

FCSB – Farul 2-3. Final incredibil pe Arena Naţională!

FCSB – Farul Constanţa 2-3. Final halucinant pe Arena Naţională. Farul a întors rezultatul în prelungirile partidei. Autogolul lui Omrani şi golul lui Borza au declanşat nebunia pe Arena Naţională.

FCSB se pregătea să sărbătorească cele 3 puncte, după ce a condus până în prelungirile meciului, după golurile marcate de Andrei Cordea şi Andrea Compagno. Farul a reuşit un super-gol din lovitură liberă, iar totul părea că va aduce a doua victorie a echipei lui Pintilii din 2023.

Totuși, FCSB a avut parte de un final de meci de coşmar. Mai întâi, Dawa a văzut cartonaşul roşu după un fault din spate la Alibec. Cu un om în plus, Farul a întors rezultatul în doar 80 de secunde. Mai întâi, Omrani a trimis mingea în propria poartă, pentru ca mai apoi Borza să dea lovitura decisivă, cu o execuție elegantă la colțul lung.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și