Închide meniul
VIDEO

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY! A comis penalty, apoi a marcat superb din pasa lui Neymar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 februarie 2023, 23:34

Sergio Ramos, „înger și demon în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY! A comis penalty, apoi a marcat superb din pasa lui Neymar

Sergio Ramos a marcat cu capul în Marseille - PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY

Sergio Ramos a marcat cu capul în Marseille - PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY / Profimedia

Sergio Ramos a fost „înger și demon” în meciul „de foc” Marseille – PSG, din optimile de finală ale Cupei Franței, transmis în exclusivitate în AntenaPLAY! Fundașul parizienilor a comis penalty, apoi a restabilit egalitatea în derby-ul de pe Stade Velodrome.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos s-a aflat în centrul atenției în prima repriză a meciului dintre Marseille și PSG, din optimile Cupei Franței. Starul iberic din defensiva campioanei Franței le-a făcut un cadou advesarilor în minutul 30.

Sergio Ramos, „înger și demon” în Marseille – PSG, în exclusivitate în AntenaPLAY!

Ramos l-a faultat în propriul careu pe Fabian Ruiz, iar arbitrul central François Letexier a dictat lovitură de la 11 metri. Alexis Sanchez și-a asumat responsabilitatea și a executat. Atacantul lui OM a șutat cu mult calm, plasat, și l-a păcălit pe Gianluigi Donnarumma, care s-a aruncat în partea opusă.

Alexis Sanchez a rupt „blestemul” lui Marseille în fața marii rivale. Starul din Chile a semnat primul gol al lui OM împotriva lui PSG, pe Stade Velodrome, după o așteptare de peste 5 ani.

Ultimul jucător al lui Marseille care reușise să marcheze contra parizienilor pe teren propriu era Florian Thauvin, într-un meci disputat în octombrie 2017, în Ligue 1.

Reclamă

Sergio Ramos, gol superb după centrarea lui Neymar, în Marseille – PSG!

Sergio Ramos s-a revanșat în prelungirile primei reprize. Fundașul spaniol a fost servit excelent cu o centrare în careu de Neymar și a reluat spectaculos cu capul, fără speranțe pentru portarul lui OM, Pau Lopez.

Este al doilea gol marcat de Sergio Ramos pentru PSG, în actualul sezon. Fostul căpitan al lui Real Madrid a mai înscris doar în Supercupa Franței, la primul meci al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Marseille și-a dominat categoric rivala la capitolul ocaziilor, în prima repriză a derby-ului de pe Stade Velodrome. 12 șuturi au trimis jucătorii lui OM. PSG n-a mai primit 12 șuturi din partea adversarei în prima repriză a unui meci din august 2021, de la duelul cu Bayern Munchen, din sferturile UEFA Champions League.

 

Rezultatele zilei din Cupa Franței, de până acum:

  • Angers – Nantes 1-1 (2-4 d.l.d.)
  • Auxerre – Rodez 2-3
  • Lyon – Lille 2-2 (4-2 d.l.d.)
  • Paris FC – Annecy 1-1 (5-6 d.l.d.)
  • Toulouse – Reims 3-1
  • Vierzon – Grenoble 0-1

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale

Lionel Messi a dezvăluit ce i-a spus lui Kylian Mbappe după finala Cupei Mondiale. Argentinianul a dat asigurări că nu există niciun conflict între el și colegul de la PSG.

Messi i-a asigurat pe fanii lui PSG că el și Kylian Mbappe se înțeleg de minune.

„Da, am vorbit despre joc, despre modul cum au sărbătorit oamenii în Argentina și despre festivitățile pe care le-am avut. Nimic mai mult, dar e bine, foarte bine.

Reclamă

Am fost și eu în situația lui, am pierdut o finală si am vrut să uit tot ce s-a întâmplat. Dar adevărul este că nu există nicio problemă între mine și Kylian, ci dimpotrivă”, a spus Lionel Messi, într-un interviu pentru Ole.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și