Închide meniul

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 13:11

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai!

Irina Begu / Profimedia

Irina Begu (locul 38 WTA) a fost eliminată în primul tur la Dubai. Sportiva noastră a fost învinsă de Barbora Krejcikova, jucătoare din Cehia clasată pe locul 29 WTA, scor 4-6, 2-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul WTA de la Dubai este unul dintre cele mai importante din circuit, el făcând parte din categoria WTA 1000.

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Deși a început mai bine meciul, izbutind break-ul, Irina nu a avut răspuns, per total, împotriva adversarei sale. Românca a condus în primul set cu 2-0, respectiv 4-2, însă Barbora Krejcikova, considerată favorită înainte de meci, și-a ridicat nivelul de joc și a întors rezultatul primului set, scor 6-4.

Setul secund a fost controlat de sportiva din Cehia. Irina Begu a încercat să revină, dar tentativele ei s-au lovit de o adversară foarte precisă, care rareori i-a lăsat șanse să reintre în meci.

Astfel, după o oră și 35 de minute, tabela indica 6-4, 6-2 în favoarea Barborei Krejcikova. Pentru prezenţa în primul tur, sportiva noastră va primi un punct WTA şi 12.848 de dolari.

Reclamă

Irina Begu nu este singura româncă care participă la turneul de la Dubai. Ana Bogdan, venită din calificări, o va întâlni pe germana Laura Siegemund, în timp ce Sorana Cîrstea se va duela cu Beatriz Haddad Maia.

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: „El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Carlos Alcaraz are cuvinte mari pentru un rival din circuit. Cel considerat viitorul tenisului masculin revine pe teren după o pauză de o lună.

Ibericul participă la turneul ATP 250 de la Buenos Aires, acolo unde a oferit un interviu amplu, vorbind și despre rivalii săi din circuit.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz l-a lăudat pe Novak Djokovic, scoțând în evidență încă o dată calitățile extraordinare ale sârbului. Câștigătorul US Open din 2022 l-a numit pe Nole „zeu al ATP-ului” și a recunoscut că multiplul campion sârb nu are niciun punct slab.

„Nu are slăbiciuni. Fiecare lovitură este grozavă. Condiția lui fizică este uimitoare, condiția lui mentală este fantastică. Este ca un zeu al ATP-ului și l-am admirat de-a lungul anilor, rămânând la același nivel, rămânând în top. Este foarte dificil și admir acest lucru”, a declarat Carlos Alcaraz la Buenos Aires.

În prezent, Novak Djokovic și Rafael Nadal au cele mai multe Grand Slam-uri din istoria tenisului masculin, 22 pentru fiecare dintre cei doi. Sârbul însă este considerat favorit și la următoarele turnee majore ale acestui an, dată fiind situația medicală dificilă prin care a tot trecut Rafael Nadal în ultimii ani.

Carlos Alcaraz, tenismen spaniol de 19 ani, este deja privit drept viitorul tenisului masculin. Sportivul născut în Regiunea Murcia a câștigat deja un titlu de Grand Slam, după ce l-a învins pe Casper Ruud la US Open, în 2022, scor 6–4, 2–6, 7–6(7–1), 6–3.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și