Închide meniul

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 13:11

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai!

Irina Begu / Profimedia

  • Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai!
  • Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Irina Begu (locul 38 WTA) a fost eliminată în primul tur la Dubai. Sportiva noastră a fost învinsă de Barbora Krejcikova, jucătoare din Cehia clasată pe locul 29 WTA, scor 4-6, 2-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul WTA de la Dubai este unul dintre cele mai importante din circuit, el făcând parte din categoria WTA 1000.

Irina Begu, eliminată în primul tur la Dubai! Înfrângere în minimum de seturi pentru româncă

Deși a început mai bine meciul, izbutind break-ul, Irina nu a avut răspuns, per total, împotriva adversarei sale. Românca a condus în primul set cu 2-0, respectiv 4-2, însă Barbora Krejcikova, considerată favorită înainte de meci, și-a ridicat nivelul de joc și a întors rezultatul primului set, scor 6-4.

Reclamă

Setul secund a fost controlat de sportiva din Cehia. Irina Begu a încercat să revină, dar tentativele ei s-au lovit de o adversară foarte precisă, care rareori i-a lăsat șanse să reintre în meci.

Astfel, după o oră și 35 de minute, tabela indica 6-4, 6-2 în favoarea Barborei Krejcikova. Pentru prezenţa în primul tur, sportiva noastră va primi un punct WTA şi 12.848 de dolari.

Reclamă

Irina Begu nu este singura româncă care participă la turneul de la Dubai. Ana Bogdan, venită din calificări, o va întâlni pe germana Laura Siegemund, în timp ce Sorana Cîrstea se va duela cu Beatriz Haddad Maia.

Carlos Alcaraz, cuvinte mari pentru un rival din circuit: „El este zeul din ATP! Nu are nicio slăbiciune”

Carlos Alcaraz are cuvinte mari pentru un rival din circuit. Cel considerat viitorul tenisului masculin revine pe teren după o pauză de o lună.

Ibericul participă la turneul ATP 250 de la Buenos Aires, acolo unde a oferit un interviu amplu, vorbind și despre rivalii săi din circuit.

Reclamă 4 / 0/3

Carlos Alcaraz l-a lăudat pe Novak Djokovic, scoțând în evidență încă o dată calitățile extraordinare ale sârbului. Câștigătorul US Open din 2022 l-a numit pe Nole „zeu al ATP-ului” și a recunoscut că multiplul campion sârb nu are niciun punct slab.

„Nu are slăbiciuni. Fiecare lovitură este grozavă. Condiția lui fizică este uimitoare, condiția lui mentală este fantastică. Este ca un zeu al ATP-ului și l-am admirat de-a lungul anilor, rămânând la același nivel, rămânând în top. Este foarte dificil și admir acest lucru”, a declarat Carlos Alcaraz la Buenos Aires.

În prezent, Novak Djokovic și Rafael Nadal au cele mai multe Grand Slam-uri din istoria tenisului masculin, 22 pentru fiecare dintre cei doi. Sârbul însă este considerat favorit și la următoarele turnee majore ale acestui an, dată fiind situația medicală dificilă prin care a tot trecut Rafael Nadal în ultimii ani.

Carlos Alcaraz, tenismen spaniol de 19 ani, este deja privit drept viitorul tenisului masculin. Sportivul născut în Regiunea Murcia a câștigat deja un titlu de Grand Slam, după ce l-a învins pe Casper Ruud la US Open, în 2022, scor 6–4, 2–6, 7–6(7–1), 6–3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
WTA • 16:59
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep
Tenis • 20 mart., 22:59
Oficialii WTA iau în calcul schimbarea regulamentului, după cazul Simonei Halep. Pot apărea „clasamentele speciale”
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA
Tenis • 16 mart., 16:45
Ce se întâmplă cu poziția Simonei Halep din clasamentul WTA. Oficialii au făcut anunțul care îi dă speranțe româncei
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai
Tenis • 24 feb., 21:22
Jasmine Paolini a câştigat turneul de la Dubai. Final devastator pentru Anna Kalinskaia
Jasmine Paolini - Sorana Cîrstea 6-2, 7-6
WTA • 23 feb., 16:56
Jasmine Paolini – Sorana Cîrstea 6-2, 7-6. „Sori”, eliminată dramatic în semifinalele de la Dubai după o luptă eroică