Închide meniul

Gigi Becali, ultimatum pentru Ştefan Târnovanu. Când are de gând să îl scoată din echipă şi să-l titularizeze pe Andrei Vlad

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2023, 13:46 / Actualizat: 21 februarie 2023, 14:56

Gigi Becali, ultimatum pentru Ştefan Târnovanu. Când are de gând să îl scoată din echipă şi să-l titularizeze pe Andrei Vlad

Ştefan Târnovanu, ameninţat de Gigi Becali că va fi înlocuit cu Andrei Vlad

Ştefan Târnovanu este titularul de drept la FCSB / Profimediaimages

Gigi Becali a transmis um ultimatum pentru Ştefan Târnovanu, după eroarea făcut de portarul de 22 de ani în meciul FCSB – Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a anunţat că nu mai acceptă nicio gafă şi că ia în calcul să-l readucă în primul 11 pe Andrei Vlad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 90+1, Târnovanu s-a hazardat la un corner şi a încercat să respingă mingea. Nu s-a dovedit a fi o decizie inspirată. Reluarea cu capul al lui Elvir Koljic a fost deviată de Iulian Cristea în propria poartă.

Gigi Becali a transmis un ultimatum pentru Ştefan Târnovanu

Gigi Becali l-a avertizat public pe Târnovanu că, în cazul în care FCSB va mai pierde puncte din cauza lui, îşi va pierde postul de titular. Ar urma să fie înlocuit cu „Messi” al portarilor.

Dacă mai face una d-asta (n.r. Ştefan Târnovanu), apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus„, a răbufnit Gigi Becali la o conferinţă de presă ţinută la Palat.

Cum a reacționat Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Târnovanu și-a asumat o parte din vină pentru golul egalizator al Universității Craiova din minutul 90+1, când a ieșit neinspirat la faza din care a rezultat autogolul lui Iulian Cristea.

Reclamă

Un meci început perfect, am controlat prima repriză, ei nu au ajuns la poartă. Pe final am făcut pasul în spate prea devreme, ei au pus presiune și au dat acel gol. Din ce am înțeles, Tamm a dat în adversar când a degajat mingea, dar arbitrul a dat corner în loc de șase metri. Eu nu am văzut faza, nu vreau să comentez. Am întâlnit o echipă bună, n-am mai ieșit din careu pe final.

A fost și o ieșire neinspirată. Ținând cont că nu am reușit să facem 2-0, a trebuit să ne apărăm, îmi pare rău că n-am reușit să ținem de rezultat”, a spus Ștefan Târnovanu.

Andrei Vlad sau Ştefan Târnovanu?„. Strizu a fost întrebat dacă va apela la Andrei Vlad în următoarele confruntări. Acesta a ţinut să asigure că punctele pierdute de FCSB nu îi vor fi imputate lui Târnovanu şi că acesta va rămâne titularul de drept.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem ce să-i reproșăm lui Târnovanu. Luăm filmul ultimelor partide, el a avut intervenții decisive. Nu aș putea să-l critic”, a declarat Leo Strizu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1.

Florin Răducioiu dă de pământ cu Ștefan Târnovanu

Florin Răducioiu, fostul component al naționalei României, dă de pământ cu Ștefan Târnovanu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Acesta susține că portarul FCSB-ului a comis o greșeală impardonabilă la golul marcat de olteni.

Are un simţ al golului incredibil (n.r. Malcom Edjouma)! E ca un atacant! Îmi pare rău de FCSB, merita să câştige cu Craiova, a dominat mai tot timpul. Îmi aduc aminte de meciul cu Farul, dar se repetă povestea. Nu înţeleg cum e posibil să iei un astfel de gol. E problema antrenorului!

A ieşit greşit portarul, dar e inadmisibil să faci o astfel de eroare, părerea mea. Dacă vrei să iei titlul, trebuie să fii mai eficient, să fii mai liniştit pe parcursul meciului. E un rezultat nedrept, dar fotbalul se joacă pe goluri. După ce am văzut, FCSB merita să câştige”, a declarat Florin Răducioiu, pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și