Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 13 aprilie 2023

Antena Sport Publicat: 13 aprilie 2023, 16:51 / Actualizat: 20 aprilie 2023, 16:45

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update!, cele mai tari știri ale zilei de 13 aprilie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti detalii despre jucătorul dorit de Gigi Becali, dar şi despre decizia lui David Popovici de a rămâne în România, chiar dacă a primit oferte de milioane de euro de la americani.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 13 aprilie 2023

1. Gigi Becali a comentat inițiativa lui Vasile Dîncu, legată de modificarea Legii Sportului. „Toate sunt de-a indoaselea în România”, susţine Gigi. Becali crede că CSA Steaua nu va promova în acest an.

2. FCSB a pus ochii pe Andrei Borza. Jucătorul de 17 ani a marcat două goluri în acest sezon, dar Gigi Becali e sigur că Naşul său  Gică Hagi nu îi va da drumul puştiului de la Farul.

3. Dragoş Luscan a anunţat, la AS.ro LIVE, că David Popovici nu va pleca din România. Luscan face parte din stafful campionului nostru, care refuză milioanele de dolari ale americanilor.

Reclamă

4. Tot de pe AS.ro, afli că Dinamo a vândut deja cele 5.000 de bilete primite de la CSA Steaua. Câinii au mai cerut alte 2.000 pentru meciul de pe Ghencea, dar gazdele nici nu au vrut să audă.

5. Istvan Kovacs a fost acuzat de Luciano Spalletti că l-a eliminat uşor pe Anguissa. Arbitrul nostru i-a acordat două galbene în 4 minute jucătorului de la Napoli. Milan a bătut cu 1-0, în turul sferturilor Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și