Închide meniul

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 10:12

Reclamă
Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

Holger Rune va juca cu Andrey Rublev în finala turneului de la Monte Carlo

Profimedia

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo. Danezul Holger Rune, locul 9 ATP, s-a calificat, sâmbătă, în finala Mastersului 1000 de la Monte-Carlo învingându-l pe italianul Jannik Sinner (locul 8 mondial), scor 1-6, 7-5, 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala pentru titlu, Rune va evolua contra rusului Andrey Rublev, locul 6 mondial, care a trecut de americanul Taylor Fritz, locul 10 ATP, scor 5-7, 6-1, 6-3.

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

La 19 ani, Rune a câştigat deja un Masters 1000, anul trecut la Paris unde l-a învins în finală pe Novak Djokovic. Rune este primul jucător sub 20 de ani care a ajuns în finala de la Monte Carlo de la Rafael Nadal în 2006: la 19 ani, spaniolul l-a învins atunci pe Roger Federer în finală pentru a câştiga al doilea dintre cele unsprezece titluri record în Principat. Primul fusese câştigat anul precedent la vârsta de 18 ani.

Rublev şi Rune s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare câştigând câte un meci.

Patrick Mouratoglu nu mai este antrenorul lui Rune

La începutul lunii aprilie, Patrick Mouratoglou a anunţat că nu va mai fi implicat în pregătirea lui Rune. „Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos şi îţi va păstra lucruri fantastice. Voi rămâne cel mai mare fan al tău şi voi fi cu ochii pe tine”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

Reclamă

Mouratoglou, care l-a primit pe Rune în academia sa, a fost coantrenor timp de şase luni cu mama danezului şi cu antrenorul său istoric Lars Christensen, anunţă news.ro.

În ciuda acestei retrageri, Mouratoglou ar urma să-şi păstreze rolul de consilier. „Am avut ocazia să-l avem pe Patrick alături de noi pentru o perioadă limitată şi am avut şase luni instructive şi distractive”, a subliniat Holger Rune într-o declaraţie pentru presa daneză.

Vom profita de ceea ce am învăţat pentru a aborda sezonul pe zgură, unde ne aşteaptă trei Masters 1000 şi un Grand Slam. Academia Mouratoglou şi Patrick fac parte din organizaţia noastră, aşa cum fac de când aveam 13 ani„, a mai spus acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de Rune, Mouratoglou a lucrat cu Simona Halep, care a avut sezonul 2022 încheiat în septembrie anul trecut din cauza unei operaţii la nas. O lună mai târziu, româca a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanţă interzisă la ultimul US Open. Durata suspendării nu este cunoscută şi nu a mai jucat de atunci.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 3 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Patru neutralizări în 13 tururi 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare 8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” Vezi toate știrile
Citește și