Închide meniul

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2023, 10:12

Reclamă
Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

Holger Rune va juca cu Andrey Rublev în finala turneului de la Monte Carlo

Profimedia

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo. Danezul Holger Rune, locul 9 ATP, s-a calificat, sâmbătă, în finala Mastersului 1000 de la Monte-Carlo învingându-l pe italianul Jannik Sinner (locul 8 mondial), scor 1-6, 7-5, 7-5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În finala pentru titlu, Rune va evolua contra rusului Andrey Rublev, locul 6 mondial, care a trecut de americanul Taylor Fritz, locul 10 ATP, scor 5-7, 6-1, 6-3.

Andrey Rublev – Holger Rune este finala turneului de la Monte Carlo

La 19 ani, Rune a câştigat deja un Masters 1000, anul trecut la Paris unde l-a învins în finală pe Novak Djokovic. Rune este primul jucător sub 20 de ani care a ajuns în finala de la Monte Carlo de la Rafael Nadal în 2006: la 19 ani, spaniolul l-a învins atunci pe Roger Federer în finală pentru a câştiga al doilea dintre cele unsprezece titluri record în Principat. Primul fusese câştigat anul precedent la vârsta de 18 ani.

Rublev şi Rune s-au întâlnit de două ori până acum, fiecare câştigând câte un meci.

Patrick Mouratoglu nu mai este antrenorul lui Rune

La începutul lunii aprilie, Patrick Mouratoglou a anunţat că nu va mai fi implicat în pregătirea lui Rune. „Nu am nicio îndoială: viitorul tău va fi luminos şi îţi va păstra lucruri fantastice. Voi rămâne cel mai mare fan al tău şi voi fi cu ochii pe tine”, a scris Mouratoglou pe Instagram.

Reclamă

Mouratoglou, care l-a primit pe Rune în academia sa, a fost coantrenor timp de şase luni cu mama danezului şi cu antrenorul său istoric Lars Christensen, anunţă news.ro.

În ciuda acestei retrageri, Mouratoglou ar urma să-şi păstreze rolul de consilier. „Am avut ocazia să-l avem pe Patrick alături de noi pentru o perioadă limitată şi am avut şase luni instructive şi distractive”, a subliniat Holger Rune într-o declaraţie pentru presa daneză.

Vom profita de ceea ce am învăţat pentru a aborda sezonul pe zgură, unde ne aşteaptă trei Masters 1000 şi un Grand Slam. Academia Mouratoglou şi Patrick fac parte din organizaţia noastră, aşa cum fac de când aveam 13 ani„, a mai spus acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de Rune, Mouratoglou a lucrat cu Simona Halep, care a avut sezonul 2022 încheiat în septembrie anul trecut din cauza unei operaţii la nas. O lună mai târziu, româca a fost suspendată pentru că a fost testată pozitiv la o substanţă interzisă la ultimul US Open. Durata suspendării nu este cunoscută şi nu a mai jucat de atunci.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și