Închide meniul

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 17:07

Reclamă
Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Foto: Profimedia

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru acest rezultat, mexicanul de la Red Bull și-a trecut în cont 8 puncte, în timp ce Leclerc și Verstappen, 7, respectiv 6 puncte.

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Charles Leclerc a avut parte de un start foarte bun și s-a distanțat de Sergio Perez. Lewis Hamilton a plecat și el excelent, reușind să-l depășească pe Max Verstappen. Yuki Tsunoda a lovit zidul, pe circuit fiind introdus Safety Car-ul. Charles Leclerc nu a avut niciun fel de problemă nici la restart, reușind să se distanțeze câteva tururi de concurență.

Totuși, în turul 8, Sergio Perez l-a atacat pe Charles Leclerc și a reușit depășirea, monopostul Red Bull fiind în continuare etalon în regim de cursă. Din acel moment, mexicanul nu a mai cedat până la final prima poziție.

Top 8 – Sprint, Marele Premiu al Azerbaidjanului

  1. Perez
  2. Leclerc
  3. Verstappen
  4. Russell
  5. Sainz
  6. Alonso
  7. Hamilton
  8. Stroll

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: „Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1. Pilotul celor de la Aston Martin este sigur că îmbunătățirile care vor fi aduse la monoposturi o să facă diferența pe parcursul sezonului.

Reclamă

Până acum, dublul campion mondial spaniol a reușit să se claseze pe podium în fiecare dintre cele 3 curse desfășurate: Bahrain, Arabia Saudită și Australia.

„Cred că la primele 3 curse, ele fiind în afara Europei, a fost foarte dificil de adus upgrade-uri la monoposturi. Dar de acum înainte, lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa, iar asta depinde de cât de bune vor fi upgrade-urile aduse de echipe.

La Aston Martin totul este foarte bine momentan. Nu ne-am fi așteptat să fim pe podium înainte de startul sezonului, însă am reușit să facem asta la fiecare cursă până acum. Orice vine de acum înainte e un bonus.

Reclamă 4 / 0/3

Ne folosim de fiecare oportunitate și învățăm cât mai multe lucruri ca să evoluăm ca echipă. Să nu uităm că ne luptăm cu Red Bull, Mercedes, Ferrari, echipe care sunt obișnuite cu acest tip de presiune atunci când vine vorba de adus îmbunătățiri la monoposturi. Poate pentru noi sezonul 2023 e doar un proces de învățare. Rămânem cu picioarele pe pământ și vedem ce se întâmplă”, a declarat Fernando Alonso, potrivit autosport.com

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și