Închide meniul

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României, după o pauză de opt ani!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 22:57

Reclamă
FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României, după o pauză de opt ani!

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1. Cum poate deveni campioana României

Florinel Coman a marcat pe Arena Naţională / Colaj Profimediaimages

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1, după victoria obţinută în derby-ul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a play-off-ului. Roş-albaştrii sunt la doi paşi de ridica trofeul, după o pauză de opt ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Roş-albaştrii tocmai au obţinut al treilea succes la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul. În faţa a peste 42.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională, jucătorii antrenaţi de Elias Charalambous şi Mihai Pintilii au obţinut trei puncte uriaşe.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

FCSB a scos-o definitiv pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi mai duce un „război” doar cu liderul Farul. Urmează chiar meciul direct, de la Ovidiu, care va fi o adevărată „finală” a campionatului.

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Reclamă

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

  • Sepsi – CFR Cluj
  • Farul – FCSB
  • Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

  • CFR Cluj – Farul
  • FCSB – Rapid
  • Universitatea Craiova – Sepsi

Fanii au luat cu asalt Arena Naţională la FCSB – CFR Cluj

Suporterii roş-albaştrilor au venit în număr mare ca să îşi susţină echipa la meciul care a avut o miză uriaşă în lupta pentru titlu. Vicecampioana României a reintrat în cursa pentru câştigarea campionatului după remiza înregistrată de Farul în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 1-1. A fost un rezultat care a fost pe placul ultraşilor echipei lui Gigi Becali.

Fanii s-au grăbit să ajungă pe cel mai mare stadion din România şi au creat o atmosferă de senzaţie la startul derby-ului. 42.439 de spectatori au fost prezenţi pe Arena Naţională.

După masacrul din Giulești, puțini mai sperau că ajungem din nou să depindem doar de rezultatele noastre.

Pentru cei care nu și-au pierdut speranța, pentru cei peste 40.000 de steliști care ne vor fi alături în seara asta, pentru milioanele de steliști care vor ține pumnii strânși în fața televizoarelor, e OBLIGATORIU să batem CFR cu Petrescu antrenor ȘI pe Arena Națională într-un meci cu mare miză! N-am reușit până azi, dar în toate TREBUIE să fie un ÎNCEPUT!

Reclamă

P.S. Anul trecut, o eroare de arbitraj ne-a interzis FINALA cu CFR. Anul ăsta, cu toată succesiunea interminabilă de greșeli contra noastră (mai ales în playoff), suntem încă în cărți”, a transmis Mihai Stoica, într-o postare pe Facebook, înainte de FCSB – CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și