Închide meniul

Elias Charalambous, gata pentru „finala” Farul – FCSB: „Știm că trebuie să suferim!”. Mesaj de luptă pentru jucători

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 mai 2023, 13:42

Reclamă
Elias Charalambous, gata pentru „finala Farul – FCSB: „Știm că trebuie să suferim!. Mesaj de luptă pentru jucători

Elias Charalambous, gata pentru "finala" Farul - FCSB

Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă / foto FCSB TV

Elias Charalambous este gata pentru „finala” Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a oferit ultimele detalii despre echipa lui, înainte de a face deplasarea la Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipriotul de pe banca FCSB-ului a transmis un mesaj de luptă pentru jucătorii săi şi a anunţat care este „cheia” pentru o victorie pe terenul liderului. E convins că poate câştiga în faţa trupei lui Gică Hagi.

Elias Charalambous, gata pentru „finala” Farul – FCSB

Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.

Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.

Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.

Reclamă

Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.

Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

FCSB este la mâna ei în cursa pentru titlul din Liga 1

De opt ani aşteaptă echipa lui Gigi Becali să devină campioana României. Acum este la „mâna ei”. Roş-albaştrii au trei victorii la rând şi sunt aproape de a-şi îndeplini visul.

Reclamă 4 / 0/3

Roş-albaştrii sunt obligaţi să nu piardă în deplasarea cu Farul. În caz contrar, medaliile de campioni ajung la gâtul jucătorilor lui Gică Hagi. Dacă FCSB va reuşi să o învingă pe Farul, atunci devin mari favoriţi la titlu.

FCSB poate spera la trofeul de campioană şi în cazul unei remize cu Farul, dar constănţenii rămân pe primul loc. Chiar şi la egalitate de puncte, echipa „Regelui” Hagi este campioană. FCSB a avut parte de rotunjire, în momentul înjumătățirii punctelor, la finalul sezonului regulat, acesta fiind primul criteriu de departajare.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Reclamă

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care vrea să câştige „finala” Farul – FCSB

„Regele” a dezvăluit că nu se va abate de la principiile echipei la care este atât patron, cât şi manager tehnic. Cu două remize în ultimele trei etape, Farul mai are un singur punct avans faţă de rivala FCSB.

Ce o fi duminică, sperăm să fim aceeași, aceeași echipă care să atace, să se apere bine fără minge și să atace foarte bine, ceea ce e fundamental. Vom ataca! Întotdeauna! Ăsta e principiul, noi avem principii, avem identitate.

Trebuie să ne și apărăm foarte bine, pentru că adversarul este foarte, foarte bun, nu bun”, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi trebuie să găsească soluţii în atac, acolo unde nu se poate baza pe Denis Alibec. Golgheterul Farului a primit cartonaş roşu în deplasarea cu Universitatea Craiova, iar sezonul este încheiat pentru el. A primit două etape de suspendare.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și