Închide meniul

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 20:33

Reclamă
Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios / ProfiMedia

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Sârbul s-a impus duminică la Roland Garros şi a cucerit al 23-lea titlu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu victoria de pe Philippe Chatrier, Nole l-a depăşit pe Rafael Nadal şi a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee de Grand Slam câştigate în tenisul masculin.

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce i-a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

După succesul lui Djokovic în faţa lui Ruud, Nick Kyrgios a ţinut să îl felicite pe cel care l-a învins în finala de la Wimbledon 2022. Australianul a postat o fotografie de la un antrenament cu sârbul pe zgură şi s-a ţinut de glume, spunând că sfaturile sale l-au ajutat să câştige al treilea titlu de pe zgura pariziană.

„Felicitări Novak Djokovic. De la sfaturile pe care mi le-ai cerut pe zgură, până la un nou titlu la Roland Garros. Sunt mândru de tine, prietene, şi voi fi mereu aici. Cu drag, antrenorul Kygs”, a scris australianul pe Instagram.

Răspunsul lui Djokovic nu a întârziat să apară: „La fel, frate. Dacă ai nevoie de sfaturi pe iarbă, sunt chiar aici”.

Reclamă

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios s-au întâlnit până acum de trei ori, iar australianul conduce cu 2-1 întâlnirile directe. Kyrgios a câştigat duelurile de la Acapulco şi Indian Wells din 2017 fără să piardă set, dar nu a reuşit să se impună şi în finala de anul trecut de la Wimbledon, câştigată de Djokovic în patru seturi.

Novak Djokovic a dezvăluit următoarea provocare a carierei: „Abia aştept să revin acolo”

Pentru Djokovic urmează acum turneul de la Wimbledon. Campionul din Serbia a declarat că nu va mai participa la alte turnee înainte de al treilea Grand Slam al anului, dar se va pregăti la Londra.

Campion al ultimelor patru turnee de la All England Club, Nole speră din nou la Marele Şlam. Sârbul a fost la un pas de a obţine această realizare în 2021, dar a pierdut ultimul act de la US Open în faţa lui Daniil Medvedev.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să am o nouă şansă la New York. Mi-ar plăcea să câştig şi la Wimbledon, ceea ce e diferit, dar faptul că am câştigat ultimele patru ediţii îmi dă multă încredere. A fost mereu turneul de vis pentru mine.

Dacă se va întâmpla asta şi este un mare dacă, mi-ar plăcea să am din nou şansa de a scrie istorie la New York. Nu am putut face asta în urmă cu câţiva ani, contra lui Medvedev, dar am simţit mereu dragostea oamenilor din New York şi în ziua respectivă m-am simţit altfel. Dragostea oferită de ei m-a copleşit. Abia aştept să revin acolo”, a declarat Novak Djokovic, pentru Tennis Channel.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:50 Românii au dat recital pentru Gaziantep: dublă Dennis Drăguş, trei assist-uri Alex Maxim 22:45 LIVE TEXTDinamo – UTA 2-0! Lupta pentru salvarea de la retrogradare se dă ACUM. Toate rezultatele din play-out şi clasamentul actualizat 22:11 Mesajul afişat de fanii lui Dinamo pentru Mircea Lucescu în timpul meciului capital pentru salvarea de la retrogradare 22:00 VIDEOPAOK – Olympiacos 2-0 a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Răzvan Lucescu continuă asaltul spre titlu, după victoria uriaşă din derby 21:16 Alex Ioniţă a dat de pământ cu fanii FCSB-ului, care l-au ironizat pe Arena Naţională! Replică devastatoare a fostului rapidist 21:07 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 21:02 Gloria Bistriţa, înfrângere dramatică în finala EHF European League! Echipa lui Pera a rămas fără două jucătoare în prima repriză 20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și