Închide meniul

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 12 iunie 2023, 20:33

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios / ProfiMedia

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Sârbul s-a impus duminică la Roland Garros şi a cucerit al 23-lea titlu de Grand Slam al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu victoria de pe Philippe Chatrier, Nole l-a depăşit pe Rafael Nadal şi a devenit jucătorul cu cele mai multe turnee de Grand Slam câştigate în tenisul masculin.

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios, schimb de replici genial! Ce i-a transmis australianul şi cum a răspuns Nole

După succesul lui Djokovic în faţa lui Ruud, Nick Kyrgios a ţinut să îl felicite pe cel care l-a învins în finala de la Wimbledon 2022. Australianul a postat o fotografie de la un antrenament cu sârbul pe zgură şi s-a ţinut de glume, spunând că sfaturile sale l-au ajutat să câştige al treilea titlu de pe zgura pariziană.

„Felicitări Novak Djokovic. De la sfaturile pe care mi le-ai cerut pe zgură, până la un nou titlu la Roland Garros. Sunt mândru de tine, prietene, şi voi fi mereu aici. Cu drag, antrenorul Kygs”, a scris australianul pe Instagram.

Răspunsul lui Djokovic nu a întârziat să apară: „La fel, frate. Dacă ai nevoie de sfaturi pe iarbă, sunt chiar aici”.

Reclamă

Novak Djokovic şi Nick Kyrgios s-au întâlnit până acum de trei ori, iar australianul conduce cu 2-1 întâlnirile directe. Kyrgios a câştigat duelurile de la Acapulco şi Indian Wells din 2017 fără să piardă set, dar nu a reuşit să se impună şi în finala de anul trecut de la Wimbledon, câştigată de Djokovic în patru seturi.

Novak Djokovic a dezvăluit următoarea provocare a carierei: „Abia aştept să revin acolo”

Pentru Djokovic urmează acum turneul de la Wimbledon. Campionul din Serbia a declarat că nu va mai participa la alte turnee înainte de al treilea Grand Slam al anului, dar se va pregăti la Londra.

Campion al ultimelor patru turnee de la All England Club, Nole speră din nou la Marele Şlam. Sârbul a fost la un pas de a obţine această realizare în 2021, dar a pierdut ultimul act de la US Open în faţa lui Daniil Medvedev.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-ar plăcea să am o nouă şansă la New York. Mi-ar plăcea să câştig şi la Wimbledon, ceea ce e diferit, dar faptul că am câştigat ultimele patru ediţii îmi dă multă încredere. A fost mereu turneul de vis pentru mine.

Dacă se va întâmpla asta şi este un mare dacă, mi-ar plăcea să am din nou şansa de a scrie istorie la New York. Nu am putut face asta în urmă cu câţiva ani, contra lui Medvedev, dar am simţit mereu dragostea oamenilor din New York şi în ziua respectivă m-am simţit altfel. Dragostea oferită de ei m-a copleşit. Abia aştept să revin acolo”, a declarat Novak Djokovic, pentru Tennis Channel.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și