Închide meniul
Video

Un luptător din trupele speciale vrea centura lui Radu Zarioiu. iFight Heroes (30 iunie – AntenaPLAY, 1 iulie – Antena 1)

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 21:17

Reclamă

iFight Heroes (30 iunie, AntenaPLAY) şi (1 iulie, Antena 1). „King Kong” Radu Zarioiu are viaţă grea acasă, la Vâlcea. Un super luptător călit în trupele speciale din Israel are misiunea să plece cu centura din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Aronov e campionul de MMA care îndeplineşte cu succes misiuni dificile în trupele de elită israeliene. Aronov se antrenează cu soţia lui, şi ea luptătoare de elită. Soldatul universal din Israel vine pe 30 iunie la Râmnicu Vâlcea să se bată cu „King Kong” Radu Zarioiu pentru centura iFight Heroes.

iFight Heroes (30 iunie, AntenaPLAY) şi (1 iulie, Antena 1)

Radu, vin să iau centura şi nimeni nu poate să mă oprească! România, vin„, a spus Rafael Aronov.

„O să vadă el forţe speciale la Raâmnicu Vâlcea! Centura va rămâne aici„, a fost răspunsul lui Radu Zarioiu.

Gala iFight Heroes de la Vâlcea e în direct pe AntenaPLAY, vineri, 30 iunie, de la ora 20:00. Bătăliile cu Sandu Lungu şi Zarioiu se văd şi la Antena 1, sâmbătă, 1 iulie, de la 23:50.

Reclamă

Gala de MMA iFight HEROES de pe 30 iunie în AntenaPLAY şi pe 1 iulie pe Antena 1

Gala iFight HEROES va fi transmisă în direct în AntenaPLAY vineri 30 iunie, de la ora 20:00. Cele mai spectaculoase meciuri sunt sâmbătă pe Antena 1, de la ora 23:50.

Evenimentul va avea 8 meciuri de profesioniști și o luptă de fete în deschidere. Anamaria Balaș și Leyla Shebel vor fi primele fete ce urcă în cușca Heroes Fight League.

Cele mai importante meciuri sunt cele disputate de Sandu Lungu și Radu Zarioiu. Acesta din urmă luptă chiar la el acasă, la Vâlcea, cu Rafael Aronov. Israelianul face parte din forțele speciale și are deja o centură de campion în palmares. Meciul dintre Zarioiu și Aronov va fi pentru titul Heroes la categoria mijlocie.

Reclamă 4 / 0/3

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și