Închide meniul

Gala de MMA iFight HEROES de pe 30 iunie e transmisă de Antena 1 și în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2023, 16:40

Gala de MMA iFight HEROES de pe 30 iunie e transmisă de Antena 1 și în AntenaPLAY

Heroes Fight League

Evenimentul va avea 8 meciuri de profesioniști și o luptă de fete în deschidere.

Gala iFight HEROES va fi transmisă în direct în AntenaPLAY vineri 30 iunie, de la ora 20:00. Cele mai spectaculoase meciuri sunt sâmbătă pe Antena 1, de la ora 23:50.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evenimentul va avea 8 meciuri de profesioniști și o luptă de fete în deschidere. Anamaria Balaș și Leyla Shebel vor fi primele fete ce urcă în cușca Heroes Fight League.

Cele mai importante meciuri sunt cele disputate de Sandu Lungu și Radu Zarioiu. Acesta din urmă luptă chiar la el acasă, la Vâlcea, cu Rafael Aronov. Israelianul face parte din forțele speciale și are deja o centură de campion în palmares. Meciul dintre Zarioiu și Aronov va fi pentru titul Heroes la categoria mijlocie.

Sandu Lungu va da de uriașul Serbiei Dejan Bubic. Sârbul provine din box și a promis să îi dea KO rapid celui poreclit Muntele Bihorului. De altfel, toate meciurile lui Bubic, indiferent că au fost de box, kickbox sau MMA, s-au terminat înainte de limită.

Gala de MMA iFight HEROES de pe 30 iunie e transmisă de Antena 1 și AntenaPLAY

Gala iFight HEROES va fi transmisă în direct în AntenaPLAY vineri 30 iunie, de la ora 20:00. Cele mai spectaculoase meciuri sunt sâmbătă pe Antena 1, de la ora 23:50.

Reclamă

Iată mai jos fight-card-ul galei:

1. Meci în deschidere semi-pro 57kg Anamaria Balaș vs Leyla Shebel
2. 66kg Andrei Sîrbu vs Alexandru Mustățea
3. 70kg Mihai Ciompec vs Bogdan Neațu
4. 80kg Mădălin Mînzală vs Dan Tudoran
5. 77kg Damian Zaharia vs Cătălin Pintilie
6. 63kg Iska Ismayilov vs Eduard Bobescu
7. 77kg Alexandru Curcudel vs Robert Constantin
8. Meci de titlu 80kg Radu Zarioiu vs Rafael Aronov
9. +120kg Sandu Lungu vs Dejan Bubic

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea Vezi toate știrile
Citește și