Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal! Traseu „de foc” pentru româncă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 12:59

Reclamă
Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal! Traseu „de foc pentru româncă

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal. Românca (32 WTA) se va duela, în primul tur de la competiţia din Canada, cu Varvara Gracheva, ocupanta locului 43 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de 100 de puncte WTA de la Montreal se va desfăşura în perioada 4-13 august. Simona Halep, suspendată pentru dopaj, este deţinătoarea trofeului.

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal

Sorana Cîrstea şi Varvara Gracheva s-au mai duelat o singură dată, până în prezent, în circuitul WTA. Cele două se întâlneau în ianuarie 2022, la Melbourne Summer Set, iar românca s-a impus fără emoţii, scor 6-0, 6-0.

Din turul secund, misiunea Soranei Cîrstea se va complica. Aceasta se va duela cu învingătoarea duelului Anastasia Potapova – Karolina Muchova. Ulterior, în turul trei, românca s-ar putea duela cu Iga Swiatek, liderul WTA.

Într-un eventual sfert de finală la Montreal, Sorana Cîrstea s-ar putea duela cu Beatriz Hadad Maia sau cu Maria Sakkari, iar în semifinale ar putea da peste Jessica Pegula sau Marketa Vondrousova.

Reclamă

Iga Swiatek va începe competiţia de la Montreal din turul secund, unde se va duela cu învingătoarea partidei Lin Zhu – Karolina Pliskova.

Anul trecut, Sorana Cîrstea nu a participat la Openul Canadei, din cauza unei accidentări.

Cel mai bun rezultat obţinut de Sorana Cîrstea la Openul Canadei a fost în 2013, atunci când ajungea până în finală, fiind învinsă de Serena Williams.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon. Numărul 32 WTA a fost în centrul unei controverse înaintea debutului la All England Club din cauza unei postări de pe contul său de Instagram.

„Faceţi bărbaţii masculini din nou, faceţi femeile masculine din nou, faceţi copiii inocenţi din nou”, a fost mesajul, în limba engleză, repostat de Sorana Cîrstea pe contul său de Instagram.

„Sincer, acea postare – de fapt, o repostare la un mesaj pe care îl văzusem – s-a potrivit puțin cu momentul în care eram. Eram la Wimbledon și, în general, știm că Wimbledon este un turneu în care lumea este elegantă în tribune, în care sunt anumite reguli care trebuie respectate. Sunt niște valori, să spun, normale, deși se spune că sunt valori de «școală veche».

Pentru mine sunt valori și atât. Nu sunt valori de școală veche, sunt valori. Și tocmai o văzusem pe Prințesa de Wales (…) cu atâta eleganță și cu atâta feminitate și cu atâta bunătate, rar mi-a fost întâlnit să simt atâta energie din partea cuiva.

Și m-a inspirat acea postare pentru că sunt, să zic așa, principii după care mă ghidez și eu”, a declarat Sorana Cîrstea în podcastul „Pe drept cuvânt”.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid 10:25 La 57 de ani, Myke Tyson nu exclude o revenire incredibilă în ring: „Mulţi ar vrea să fie în locul meu!” 10:00 Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa 9:47 Kylian Mbappe a fost desemnat pentru a cincea oară consecutiv cel mai bun jucător din Ligue 1 9:03 Hagi a izbucnit la conferinţa de presă şi a lansat un atac fără precedent la adresa unui jucător: „Va pleca, nu se poate aşa” 8:38 „Ţi se spune Mike!” / „Iliuţă, cu mine nu ai vorbit niciodată!” Ilie Dumitrescu şi Mihai Rotaru, dialog încins în direct la TV 8:27 Irina Begu, out de la Roma! Eşec în două seturi cu Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și