Închide meniul

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal! Traseu „de foc” pentru româncă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 august 2023, 12:59

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal! Traseu „de foc pentru româncă

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal. Românca (32 WTA) se va duela, în primul tur de la competiţia din Canada, cu Varvara Gracheva, ocupanta locului 43 WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul de 100 de puncte WTA de la Montreal se va desfăşura în perioada 4-13 august. Simona Halep, suspendată pentru dopaj, este deţinătoarea trofeului.

Sorana Cîrstea şi-a aflat prima adversară de la Montreal

Sorana Cîrstea şi Varvara Gracheva s-au mai duelat o singură dată, până în prezent, în circuitul WTA. Cele două se întâlneau în ianuarie 2022, la Melbourne Summer Set, iar românca s-a impus fără emoţii, scor 6-0, 6-0.

Din turul secund, misiunea Soranei Cîrstea se va complica. Aceasta se va duela cu învingătoarea duelului Anastasia Potapova – Karolina Muchova. Ulterior, în turul trei, românca s-ar putea duela cu Iga Swiatek, liderul WTA.

Într-un eventual sfert de finală la Montreal, Sorana Cîrstea s-ar putea duela cu Beatriz Hadad Maia sau cu Maria Sakkari, iar în semifinale ar putea da peste Jessica Pegula sau Marketa Vondrousova.

Reclamă

Iga Swiatek va începe competiţia de la Montreal din turul secund, unde se va duela cu învingătoarea partidei Lin Zhu – Karolina Pliskova.

Anul trecut, Sorana Cîrstea nu a participat la Openul Canadei, din cauza unei accidentări.

Cel mai bun rezultat obţinut de Sorana Cîrstea la Openul Canadei a fost în 2013, atunci când ajungea până în finală, fiind învinsă de Serena Williams.

Reclamă 4 / 0/3

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon

Sorana Cîrstea le-a răspuns criticilor, după controversa de la Wimbledon. Numărul 32 WTA a fost în centrul unei controverse înaintea debutului la All England Club din cauza unei postări de pe contul său de Instagram.

„Faceţi bărbaţii masculini din nou, faceţi femeile masculine din nou, faceţi copiii inocenţi din nou”, a fost mesajul, în limba engleză, repostat de Sorana Cîrstea pe contul său de Instagram.

„Sincer, acea postare – de fapt, o repostare la un mesaj pe care îl văzusem – s-a potrivit puțin cu momentul în care eram. Eram la Wimbledon și, în general, știm că Wimbledon este un turneu în care lumea este elegantă în tribune, în care sunt anumite reguli care trebuie respectate. Sunt niște valori, să spun, normale, deși se spune că sunt valori de «școală veche».

Pentru mine sunt valori și atât. Nu sunt valori de școală veche, sunt valori. Și tocmai o văzusem pe Prințesa de Wales (…) cu atâta eleganță și cu atâta feminitate și cu atâta bunătate, rar mi-a fost întâlnit să simt atâta energie din partea cuiva.

Și m-a inspirat acea postare pentru că sunt, să zic așa, principii după care mă ghidez și eu”, a declarat Sorana Cîrstea în podcastul „Pe drept cuvânt”.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:20 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și