Închide meniul

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 23:14

Reclamă
Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB - CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB - CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj. Acesta a evitat să pronunţe numele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum Gigi Becali a anunţat, niciun oficial de la FCSB nu a avut voie să pronunţe numele de Steaua. Iar acest lucru a fost respectat chiar de şi crainicul stadionului.

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Mai mult, după golul marcat de Andrea Compagno, crainicul stadionului nu a pronunţat nici FCSB. Acesta a preferat să anunţe la boxele stadionului că roş-albaştrii au deschis scorul cu CFR Cluj.

Modul prin care „roș-albaștrii” au ascuns sigla CSA Steaua, pe stadion. Imaginea momentului

Modul prin care „roș-albaștrii” au ascuns sigla CSA Steaua. Reprezentanții echipei lui Gigi Becali au luat o decizie care îi poate înfuria pe oficialii „militari”. Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1 și va începe de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro. De asemenea, această partidă marchează și revenirea „roș-albaștrilor” pe stadionul Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani.

Oficialii „roș-albaștrilor” au decis să acopere emblema celor de la CSA Steaua, care se afla pe scaunele băncii de rezerve. Astfel, cei de la FCSB au pus peste emblemele Clubului Sportiv ale Armatei materiale în care apare sigla vicecampioanei.

Reclamă

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea. Suporterii vicecampioanei României au luat cu asalt tribunele la derby-ul CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1.

FCSB a fost primită în Ghencea, după mai multe refuzuri din partea şefilor lui CSA Steaua, care administrează stadionul de 100 de milioane de euro. A fost nebunie la meciul care avea ca miză primul loc în Liga 1.

Organizatorii partidei au anunţat, la pauză, care a fost asistenţa. Nu mai puţin de 28.519 fani au fost prezenţi la Stadionul Steaua. S-a „bătut” astfel recordul înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 „Nu se întoarce cum a plecat!” Raul Rusescu, semnal de alarmă despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB 17:48 LIVE VIDEOSuedia – SUA (21:20) în AntenaPLAY! Elveţia – Norvegia și Slovacia – Germania se joacă ACUM la Campionatul Mondial de hochei 17:44 Doncaster – Crewe LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 17:33 „A tot purtat negocieri” Anunț „bombă” al scoțienilor despre marea lovitură pe care Dan Șucu o încearcă la Rapid 17:25 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 mai 2024 16:49 PFL Mena 1 2024 e live în AntenaPLAY (18:30). Spectacol total la Riyadh 16:48 „Vei rămâne la FCSB?” Elias Charalambous, anunțul momentului despre viitorul său! A dat cărțile pe față la conferința de presă 16:33 Raul Rusescu spulberă planul lui Gigi Becali! Verdict ferm despre viitorul lui Florinel Coman: „Se face!” 16:33 Sepsi – Rapid LIVE TEXT (20:30). Giuleștenii lui Lobonț, fără victorie în play-off! Echipele probabile 16:25 Bari – Brescia și Sudtirol – Palermo LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30)! George Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării Vezi toate știrile
Citește și