Închide meniul

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2023, 23:14

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB - CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB - CFR Cluj

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj. Acesta a evitat să pronunţe numele echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aşa cum Gigi Becali a anunţat, niciun oficial de la FCSB nu a avut voie să pronunţe numele de Steaua. Iar acest lucru a fost respectat chiar de şi crainicul stadionului.

Reacţia incredibilă a crainicului stadionului din Ghencea, după ce Andrea Compagno a marcat în FCSB – CFR Cluj

Mai mult, după golul marcat de Andrea Compagno, crainicul stadionului nu a pronunţat nici FCSB. Acesta a preferat să anunţe la boxele stadionului că roş-albaştrii au deschis scorul cu CFR Cluj.

Modul prin care „roș-albaștrii” au ascuns sigla CSA Steaua, pe stadion. Imaginea momentului

Modul prin care „roș-albaștrii” au ascuns sigla CSA Steaua. Reprezentanții echipei lui Gigi Becali au luat o decizie care îi poate înfuria pe oficialii „militari”. Partida dintre FCSB și CFR Cluj contează pentru etapa a 4-a a Ligii 1 și va începe de la ora 21:30. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro. De asemenea, această partidă marchează și revenirea „roș-albaștrilor” pe stadionul Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani.

Oficialii „roș-albaștrilor” au decis să acopere emblema celor de la CSA Steaua, care se afla pe scaunele băncii de rezerve. Astfel, cei de la FCSB au pus peste emblemele Clubului Sportiv ale Armatei materiale în care apare sigla vicecampioanei.

Reclamă

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea

Fanii FCSB-ului au spulberat recordul de asistenţă din Ghencea. Suporterii vicecampioanei României au luat cu asalt tribunele la derby-ul CFR Cluj, din etapa a 4-a a Ligii 1.

FCSB a fost primită în Ghencea, după mai multe refuzuri din partea şefilor lui CSA Steaua, care administrează stadionul de 100 de milioane de euro. A fost nebunie la meciul care avea ca miză primul loc în Liga 1.

Organizatorii partidei au anunţat, la pauză, care a fost asistenţa. Nu mai puţin de 28.519 fani au fost prezenţi la Stadionul Steaua. S-a „bătut” astfel recordul înregistrat la începutul acestui an. La disputa CSA Steaua – Dinamo au fost prezenţi 21.522 de suporteri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și