Închide meniul
Video

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 11 august 2023, 20:39 / Actualizat: 8 noiembrie 2023, 17:15

Reclamă

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu

Costin Curelea, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Ce a învăţat Costin Curelea, selecţionerul U20, de la mentorul său Dan Petrescu. Din gaşca nebună de la Sportul Studenţesc, Costin Curelea a ajuns selecţioner la gaşca nebună de la naţionala sub 20 de ani. De la mentorul Dan Petrescu el a învăţat că nutriţia este cea mai importantă pentru tinerii fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când a început să antreneze la Sportul Studențesc, Dan Petrescu a dat ordin ca jucătorii lui să mănânce doar mâncare fresh, ca în Italia şi Anglia, unde el a jucat.

Ce a învăţat Costin Curelea de la mentorul Dan Petrescu

„Ne-a introdus şi nouă acest meniu pe care nu aveam de unde să-l cunoaştem. Am simţit că face diferenţa”, a declarat Costin Curelea.

„(N.r. Eşti şeful tuturor loturilor României pentru o zi, ce le găteşti?) Peşte cu legume!”, a mai spus Curelea.

Costin Curelea a primit de la Dan Petrescu mentalitatea de campion.

Reclamă

„Ne-a indus şi nouă această mentalitate de câştigător. Deja am ajuns şi eu în situaţia în care nu prea accept să pierd”, a mai declarat Costin Curelea.

Din Coreea de Sud, Dan Petrescu ţine legătura cu fostul lui secund.

„(N.r. Te întâlneşti cu Dan Petrescu la masă, cu ce-l cinsteşti?) Ştiu că-i place să mănânce sushi”, a mai spus Costin Curelea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și