Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB: „E clar ca lumina zilei! Trebuia să-i rupă piciorul?”

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 11:36

Reclamă
Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB: „E clar ca lumina zilei! Trebuia să-i rupă piciorul?

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu la Palat / Profimediaimages

Gigi Becali a oferit un verdict, după penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastian Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat lovitură de la 11 metri, fiind convins că Adrian Şut a fost faultat de Tudor Băluţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a înregistrat cea de-a şaptea victorie din Liga 1, fiind lider în continuare, şi după etapa a noua. Gigi Becali s-a declarat mulţumit de acest aspect, dorind ca echipa sa să aibă un avans de minimum 15 puncte, faţă de ocupanta locului secund.

Gigi Becali, verdict despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1

Gigi Becali a analizat în detaliu faza penalty-ului din minutul 55, din partida cu Farul. Acesta consideră că a existat o atingere clară între Adrian Şut şi Tudor Băluţă.

De asemenea, Becali a mai declarat că arbitrajul video nu ar fi trebuit consultat, deoarece faza era clară, iar decizia lui Colţescu a fost corectă.

„Mai avem şi un meci în minus. Vreau să ne distanţăm, să ajungem la 10-15 puncte distanţă de locul doi, să nu avem emoţii. Vreau să jucăm relaxaţi. De penalty, toată lumea vorbeşte…fiecare îşi dă cu părerea, şi specialist, şi nespecialist.

Reclamă
Reclamă

Dacă sunt în careu, şi cineva întinde piciorul, şi dă peste piciorul meu, şi cad, că Şut nu a căzut teatral…dacă se întâmplă asta, e 11 metri clar. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni.

Îmi dă în picior, cad, e 11 metri clar. Sunt obişnuit, că toată lumea e împotriva mea. E 11 metri clar, că nu poate să mai alerge…vrei să-i rupă piciorul. I-a dat în picior, puţin cât i-a dat, dar a căzut.

Lumea nu e împotriva mea, nu-i concentrat ceva împotriva mea. Sunt oameni care mă iubesc, şi unii mă urăsc şi mă invidiază şi văd totul în întuneric. E clar ca lumina zilei.

Reclamă

De ce să fie consultat VAR-ul. Dacă nu era, atunci da. VAR-ul nu s-a implicat. De ce să mai intervină dacă vede că-i dă în picior. E sau nu? Păi uşor sau greu, e 11 metri! De ce n-a zis Ilie Dumitrescu? Dacă-i dă în picior, ce vrei mai mult?

(N.r. despre Gică Hagi) Nu mă întrebaţi nimic de Gică. Nu vorbesc nimic, nici de echipa lui. Nu mai vreau să mă cert. Cât pot cu ceilalţi, dar cu Gică nu. El are problema lui, eu o am pe a mea. Dacă-ţi dă în picior, e 11 metri, atât ştiu. Nu vorbesc despre supărările lor. Fiecare om se supără. Eu văd şi spun ce văd, Băluţă i-a dat în picior lui Şut.

Toată lumea s-a obişnuit ca FCSB să fie ciupită. Când ni se dă ceva normal, se pare că e ceva anormal. S-a dat ceva normal. Nu mai e furată FCSB. Nu vrea Colţescu să fure FCSB. Dacă îl întrebaţi şi acum, la fel zice. Şi arbitrii internaţionali, dacă îi întrebaţi…Doar Feşnic poate, că el cred că a avut ceva cu mine. Kovacs nici el nu are, doar dacă e CFR Cluj în luptă”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în Farul – FCSB

A apărut verdictul specialistului după penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu în derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a Ligii 1. Arbitrul a considerat că Adrian Şut a fost faultat în careu de Tudor Băluţă şi a acordat punctul cu var. De la 11 metri, Darius Olaru a deschis scorul la Ovidiu.

În minutul 55 al meciului de la Ovidiu, dintre campioana și vicecampioana României, Sebastian Colțescu a dictat o lovitură de la 11 metri după un contact între Adrian Șut și Tudor Băluță. Jucătorul de la FCSB a căzut în careul constănţenilor. Adrian Porumboiu e convins că penalty-ul nu trebuia acordat şi l-a făcut praf pe Colţescu.

„Penalty a la Colțescu. Nu ai cum să dai așa ceva! (n.r. râde zgomotos). VAR trebuia să intre, greșeala e flagrantă. Cine e la VAR? Eu știu cine, dar vă întreb așa… (n.r. Marcel Bîrsan e arbitru VAR). Am crezut că s-a schimbat Colțescu. A stat o perioadă departe de alte lucruri, dar acum și-a revenit la starea lui de acum 7-8 ani. E inadmisibil”, a spus Adrian Porumboiu pentru prosport.ro.

„Pentru mine nu a fost fault. Şut a încercat să dribleze cu o minge invizibilă şi a dat în piciorul lui Băluţă. Pentru mine nu e penalty. Iar reacţia lui Şut, parcă îi dăduse cu satârul! Se împiedică de acesta. Veşnica acoperire regulamentară pe undeva o are Colţescu!”, a declarat comentatorul Digi Sport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

22:24

VIDEOFlorinel Coman, pasă decisivă pentru Al Gharafa! „Mbappe” a colaborat perfect cu Joselu

22:22

Daniel Bîrligea a marcat primul lui gol pentru FCSB! Gestul făcut imediat de atacantul roş-albaştrilor după reuşita cu RFS

22:15

LIVE SCORERadu Drăguşin, eliminat în Tottenham – Qarabag! Fundaşul naţionalei a văzut cartonaşul roşu în startul meciului

22:00

Dinamo – Pelister 34-25! „Dulăii” au dat recital şi au obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Campionilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și