Închide meniul

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Scenariul în care spaniolul poate rata prezenţa în careul de aşi

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 11:33

Reclamă
Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Scenariul în care spaniolul poate rata prezenţa în careul de aşi

Carlos Alcaraz l-a învins pe Daniil Medvedev şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Carlos Alcaraz, în timpul meciului de la Turneul Campionilor 2023 cu Andrey Rublev / Profimedia

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Campionul din acest an de la Wimbledon, care participă în premieră la ATP Finals, îl va întâlni pe Daniil Medvedev în ultimul meci din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Medvedev este deja calificat în semifinale, Alcaraz se luptă cu Alexander Zverev pentru ultimul bilet în careul de aşi. Spaniolul are prima şansă, deoarece depinde numai de el soarta calificării.

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor!

Cu o victorie în faţa lui Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz va avea asigurat biletul pentru semifinalele Turneului Campionilor. Spaniolul poate merge mai departe şi în cazul unei înfrângeri, dar va risca enorm. Concret, dacă Medvedev se va impune cu Alcaraz, spaniolul poate merge mai departe numai în cazul în care Zverev va pierde ultimul meci cu Rublev.

Toate scenariile din Grupa Roşie:

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor!

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor! Jannik Sinner, deja calificat în careul de aşi, l-a învins pe Holger Rune în ultimul meci al grupei, cu 6-2, 4-7, 6-4, după 2 ore şi 31 de minute de joc.

Reclamă

Chiar dacă îl învinsese pe Hubert Hurkacz în primul meci al zilei de joi, Novak Djokovic nu era sigur de calificarea în semifinale. Sârbul pierduse un set în faţa lui Hurkacz şi avea nevoie de o victorie a lui Sinner, jucător calificat încă de dinaintea partidei cu Rune.

Cu acest succes, Jannik Sinner şi-a trecut în cont prima victorie în faţa lui Holger Rune. Cei doi s-au mai întâlnit de alte două ori, la Sofia şi Monte Carlo, de fiecare dată danezul ieşind învingător în set decisiv.

În ceea ce îl priveşte pe Novak Djokovic, sârbul revine în semifinalele Turneului Campionilor pentru a 12-a oară în cariera sa, fiind la egalitate în acest top cu Ivan Lendl, pe locul 2. Recordul este deţinut de Roger Federer, cel care are 16 astfel de finale la Turneul Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:33 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului 15:48 VIDEOCarlo Ancelotti a făcut show la parada lui Real Madrid! L-a invitat la dans pe Camavinga în fața a zeci de mii de fani 15:26 „Numere de top!” Ce notă i-au oferit italienii lui Dennis Man după sezonul de vis de la Parma! 14:48 Florin Manea a dat cărțile pe față, după ce englezii au anunțat plecarea lui Radu Drăgușin de la Tottenham: „Interes există!” Vezi toate știrile
Citește și