Închide meniul

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Scenariul în care spaniolul poate rata prezenţa în careul de aşi

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 11:33

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Scenariul în care spaniolul poate rata prezenţa în careul de aşi

Carlos Alcaraz l-a învins pe Daniil Medvedev şi s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor

Carlos Alcaraz, în timpul meciului de la Turneul Campionilor 2023 cu Andrey Rublev / Profimedia

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor! Campionul din acest an de la Wimbledon, care participă în premieră la ATP Finals, îl va întâlni pe Daniil Medvedev în ultimul meci din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Medvedev este deja calificat în semifinale, Alcaraz se luptă cu Alexander Zverev pentru ultimul bilet în careul de aşi. Spaniolul are prima şansă, deoarece depinde numai de el soarta calificării.

Carlos Alcaraz luptă pentru semifinale la Turneul Campionilor!

Cu o victorie în faţa lui Daniil Medvedev, Carlos Alcaraz va avea asigurat biletul pentru semifinalele Turneului Campionilor. Spaniolul poate merge mai departe şi în cazul unei înfrângeri, dar va risca enorm. Concret, dacă Medvedev se va impune cu Alcaraz, spaniolul poate merge mai departe numai în cazul în care Zverev va pierde ultimul meci cu Rublev.

Toate scenariile din Grupa Roşie:

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor!

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Turneul Campionilor! Jannik Sinner, deja calificat în careul de aşi, l-a învins pe Holger Rune în ultimul meci al grupei, cu 6-2, 4-7, 6-4, după 2 ore şi 31 de minute de joc.

Reclamă

Chiar dacă îl învinsese pe Hubert Hurkacz în primul meci al zilei de joi, Novak Djokovic nu era sigur de calificarea în semifinale. Sârbul pierduse un set în faţa lui Hurkacz şi avea nevoie de o victorie a lui Sinner, jucător calificat încă de dinaintea partidei cu Rune.

Cu acest succes, Jannik Sinner şi-a trecut în cont prima victorie în faţa lui Holger Rune. Cei doi s-au mai întâlnit de alte două ori, la Sofia şi Monte Carlo, de fiecare dată danezul ieşind învingător în set decisiv.

În ceea ce îl priveşte pe Novak Djokovic, sârbul revine în semifinalele Turneului Campionilor pentru a 12-a oară în cariera sa, fiind la egalitate în acest top cu Ivan Lendl, pe locul 2. Recordul este deţinut de Roger Federer, cel care are 16 astfel de finale la Turneul Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și