Închide meniul

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. Care sunt echipele calificate

Alex Ioniță Publicat: 7 decembrie 2023, 23:03

Reclamă
Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. Care sunt echipele calificate

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României

Cupa României / Profimedia

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. După rezultatele înregistrate în această seară, s-au aflat toate formațiile calificate în această fază a competiției, care se vor lupta pentru câștigarea trofeului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimele două meciuri din faza grupelor au fost FCU Craiova – FCSB 2-0 și Dinamo – Oțelul 3-3. După aceste rezultate, „roș-albaștrii” și „câinii” au fost eliminați din această competiție. Partidele menționate anterior au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cum arată tabloul sferturilor de finală ale Cupei României. Corvinul Hunedoara, singura echipă din Liga a 2-a din fazele eliminatorii

Odată cu finalul partidelor menționate mai sus, s-au aflat toate echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei României. Este vorba despre: Corvinul Hunedoara, FC Hermannstadt, Universitatea Cluj, CFR Cluj, FCU Craiova, Oțelul Galați, Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Având în vedere formatul competiției, se știu deja duelurile din sferturi, dat fiind faptul că nu mai este nevoie de o tragere la sorți. Oficialii FRF au hotârât ca echipele de pe primele locuri din grupe să se dueleze cu cele de pe pozițiile secunde.

Iată tabloul complet al sferturilor de finală din Cupa României

Reclamă

De notat este faptul că echipa care va câștiga Cupa României va participa, în sezonul viitor, în preliminariile UEFA Europa League.

Iată situația finală a grupelor din Cupa României, după meciurile din ultima etapă:

Grupa A

Reclamă 4 / 0/3

1. Corvinul Hunedoara – 9 puncte
2. FC Hermannstadt – 7 puncte
3. Petrolul Ploiești – 7 puncte
4. Sepsi OSK – 2 puncte
5. Chindia Târgoviște – 0 puncte
6. Progresul Pecica – 0 puncte

Grupa B

1. U Cluj – 7 puncte
2. CFR Cluj – 5 puncte
3. Rapid – 5 puncte
4. CSA Steaua – 4 puncte
5. CSM Alexandria – 3 puncte
6. FC Botoșani – 0 puncte

Grupa C

1. FCU Craiova – 7 puncte
2. Oțelul Galați – 5 puncte
3. FCSB – 4 puncte
4. Dinamo – 3 puncte
5. Zalău – 3 puncte
6. FC Bihor – 1 punct

Grupa D

1. Universitatea Craiova – 7 puncte
2. FC Voluntari – 5 puncte
3. Gloria Buzău – 4 puncte
4. UTA Arad – 4 puncte
5. CS Tunari – 3 puncte
6. Farul Constanța – 0 puncte

Reclamă

FCSB, 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova

FCSB a efectuat 4 schimbări la pauză în meciul cu FCU Craiova. Gigi Becali a luat o decizie fulger înainte de a doua repriză, având în vedere faptul că echipa sa era condusă de olteni.

În prima repriză jocul „roș-albaștrilor” a fost cu adevărat catastrofal, iar scorul era de 2-0, în favoarea gazdelor. Astfel, patronul vicecampioanei, care se implică în viața echipei, a decis să schimbe nu mai puțin de 4 jucători.

Înainte de startul reprizei secunde, Dorin Rotariu, Damjan Djokovic, Valentin Crețu și Eduard Radaslavescu au fost înlocuiți, cel mai probabil pentru că l-au dezamăgit pe patronul formației, Gigi Becali.

În locul acestora au intrat jucători care, în mod normal, sunt titulari la formația „roș-albastră”. Este vorba despre David Miculescu, Darius Olaru, Adrian Șut, dar și despre Alexandru Pantea.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:50 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 0-0. Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și