Închide meniul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care poate pleca de la Farul

Viviana Moraru Publicat: 8 decembrie 2023, 12:27

Reclamă
Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Jucătorul care poate pleca de la Farul

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gică Hagi este aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a vândut pe Enes Sali în MLS, la FC Dallas. „Regele” se mai poate despărţi de un jucător în iarnă, Tudor Băluţă fiind în vizorul unei formaţii din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi va încasa nu mai puţin de trei milioane de euro în schimbul lui Enes Sali, care a fost cumpărat de texanii de la FC Dallas.

Gică Hagi, aproape de o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Conform ctsport.ro, Tudor Băluţă este în vizorul celor de la Cracovia, formaţie din prima ligă din Polonia. Mijlocaşul de 24 de ani mai are contract cu Farul până la finalul sezonului, astfel că, în cazul în care nu-şi va prelungi înţelegerea, este de aşteptat ca oficialii campioanei să ia în calcul transferul acestuia, pentru a nu-l pierde gratis în vară.

Tudor Băluţă a fost măcinat de accidentări în acest sezon, şi a bifat doar 12 meciuri la Farul în Liga 1. Mijlocaşul a reuşit să marcheze un gol şi să ofere un assist. De asemenea, Băluţă a prins şi opt meciuri în preliminraiile Champions League şi Conference League.

La Cracovia, Tudor Băluţă ar putea fi coleg cu un alt român, anume Virgil Ghiţă. Mijlocaşul român este cotat la 2,4 milioane de euro, şi a mai fost vândut de Farul în 2019 la Brighton, în schimbul sumei de 2,9 milioane de euro.

Reclamă

Tot la Brighton a fost vândut şi Adrian Mazilu. Mijlocaşul „Regelui” se va alătura englezilor în iarnă, aceştia plătind în schimbul lui suma de trei milioane de euro.

Sursa citată mai sus mai menţionează faptul că Farul s-ar putea despărţi şi de Louis Munteanu, după ce presa din Italia a anunţat că tânărul atacant este în vizorul celor de la Bari, formaţie din Serie B.

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali

Gică Hagi i-a găsit rapid înlocuitor lui Enes Sali. Denis Alibec este marele vis al „Regelui”. Titularul lui Edi Iordănescu din România – Elveţia, în care a şi marcat golul victoriei, poate reveni la Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Alibec a fost transferat de la Muaither la începutul sezonului. Atacantul naționalei a semnat un contract cu formația din Qatar valabil până în vară. Totuşi, Alibec vrea să fie sigur că va prinde lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 şi e gata să se întoarcă la Farul.

Directorul general al constănţenilor a venit cu detalii, imediat după ce s-a oficializat transferul lui Enes Sali în MLS. Cristian Bivolaru a recunoscut că Alibec poate reveni în Liga 1.

Am văzut şi eu ce a declarat. Ar fi foarte interesant să se întoarcă la Farul. Eu cred că depinde numai de el.

Nu cred că problema este una financiară. A spus şi el că încearcă să găsească altă soluţie, dacă nu se va întoarce în ţară, unde a declarat că va juca numai la noi.

Avem foarte mare nevoie de el în acest moment. Vedem ce se va întâmpla în continuare„, a declarat Cristian Bivolaru pentru orangesport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 LIVE TEXTDinamo – Csikszereda 0-0. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:59 Finlanda – Danemarca, 21:20, LIVE VIDEO. Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei, în direct în AntenaPLAY 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai Vezi toate știrile
Citește și