Închide meniul

McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”

Antena Sport Publicat: 24 decembrie 2023, 13:41

Reclamă
McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”

TNT Sports

McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi.

McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo la gala de box ce a avut loc aseară la Riad. Cei doi au fost prezenți la evenimentul organizat de arabi. Unii dintre cei mai mari boxeri ai planetei au luptat în orașul care tinde să devină capitala boxului profesionist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilder vs Parker, Joshua vs Wallin, Dubois vs Miller sunt doar câteva dintre meciurile de top între grei, ce au avut loc la gala de aseară. În public au fost foarte multe vedete, așa cum ne-au obișnuit arabii la fiecare eveniment.

Printre ei, Conor McGregor și Cristiano Ronaldo. Cei doi au o relație de amiciție, fiind surprinși împreună la mai multe evenimente. Totuși, imaginile de aseară au devenit virale.

McGregor l-a prins la înghesuială pe Ronaldo. L-a luat de mână: ”Ia, mă, să văd ce ceas ai”

Mai multe agenții media au postat imagini cu McGregor când îl ”înghesuie” pe Ronaldo în scaun. Irlandezul vorbește cu un șeic despre posibilitatea unui meci de box cu Pacquiao. Acesta îl face ”șoarece” pe filipinez chiar sun ochii lui Cristiano.

Dacă la început portughezul se arată amuzat de situație, acesta pare deranjat de dialogul aprins care are loc chiar lângă el.

Reclamă

Mai mulți fani au comentat pe tema acestui moment. Aceștiau au spus că Ronaldo este vizibil deranjat de atitudinea lui Conor. Unii chiar au speculat că irlandezul probabil mirosea a wiskey, aluzie la firma acestuia Proper 12. Acest lucru e puțin probabil, având în vedere că în Arabia Saudită este interzis consumul de alcool, iar persoanele care se afișează sub influența alcoolului în public ajung direct la închisoare.

La final, Conor interacționează iar cu Ronaldo, într-o manieră nepotrivită. Acesta vrea să dea mâna cu el, apoi îl ia de mână pe portughez și îi spune ”ia să văd ce ceas ai, cine câștigă?” (cine are ceasul mai scump). De asemenea, imaginile au fost criticate de fani.

Iată mai jos imaginile cu cei doi super campioni:

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și