Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 ianuarie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 16:18 / Actualizat: 22 ianuarie 2024, 17:10

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captura AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a reuşit un transfer „bombă”. Pleacă de la Rapid după meciul cu FCU Craiova şi va semna cu Atletico Madrid. Este o nouă mutare de senzaţie reuşită de un jucător din naţionala României, după Radu Drăguşin care a ajuns la Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 19 ianuarie 2024

1. Horaţiu Moldovan dă marea lovitură a carierei! Portarul Rapidului a bătut palma cu Atletico Madrid şi va fi antrenat de Diego Simeone. Spaniolii achită clauza de reziliere de 800.000 de euro. Tot atât va fi salariul lui Moldovan în primul an de contract!

2. Gigi Becali a anunţat deja care va fi primul 11 la FCSB în 2024. Baba Alhassan e noul „Demba Ba” şi va juca numai în meciurile fără miză. Ghanezul urmează să fie titular cu UTA. La fel şi Luis Phelipe!

3. Surpriză uriaşă la Cupa Asiei. Irak a bătut marea favorită, Japonia, şi s-a calificat în optimile de finală. Aymen Hussein a fost eroul naţionalei sale în meciul care a fost în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Neluţu Varga poate da un nou „tun” pe piaţa transferurilor. Trabzonspor i-a oferit 1.5 milioane de euro pentru atacantul nigerian Philip Otele. Totuşi, patronul lui CFR Cluj nu a fost de acord şi le-a cerut turcilor mai mulţi bani

5. Se reia Cupa Franţei. Kylian Mbappe a reuşit un hat-trick cu Revel şi caută să spulbere noi recorduri. Orleans – PSG va fi sambata, de la ora 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa Vezi toate știrile
Citește și