Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 ianuarie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2024, 16:18 / Actualizat: 22 ianuarie 2024, 17:10

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captura AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a reuşit un transfer „bombă”. Pleacă de la Rapid după meciul cu FCU Craiova şi va semna cu Atletico Madrid. Este o nouă mutare de senzaţie reuşită de un jucător din naţionala României, după Radu Drăguşin care a ajuns la Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 19 ianuarie 2024

1. Horaţiu Moldovan dă marea lovitură a carierei! Portarul Rapidului a bătut palma cu Atletico Madrid şi va fi antrenat de Diego Simeone. Spaniolii achită clauza de reziliere de 800.000 de euro. Tot atât va fi salariul lui Moldovan în primul an de contract!

2. Gigi Becali a anunţat deja care va fi primul 11 la FCSB în 2024. Baba Alhassan e noul „Demba Ba” şi va juca numai în meciurile fără miză. Ghanezul urmează să fie titular cu UTA. La fel şi Luis Phelipe!

3. Surpriză uriaşă la Cupa Asiei. Irak a bătut marea favorită, Japonia, şi s-a calificat în optimile de finală. Aymen Hussein a fost eroul naţionalei sale în meciul care a fost în direct pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Neluţu Varga poate da un nou „tun” pe piaţa transferurilor. Trabzonspor i-a oferit 1.5 milioane de euro pentru atacantul nigerian Philip Otele. Totuşi, patronul lui CFR Cluj nu a fost de acord şi le-a cerut turcilor mai mulţi bani

5. Se reia Cupa Franţei. Kylian Mbappe a reuşit un hat-trick cu Revel şi caută să spulbere noi recorduri. Orleans – PSG va fi sambata, de la ora 21:45, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:25 UTA – FCU Craiova LIVE SCORE (18:00). Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc și nu își permit niciun pas greșit. Echipele 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! Vezi toate știrile
Citește și