Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva! Cum arată acum vedeta

Publicat: 13 februarie 2024, 14:01

Reclamă
Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva! Cum arată acum vedeta

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva

Andreea Bălan / Instagram

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, sâmbăta aceasta, de la 20.00. Printre cei cuprinşi de magia transformărilor se va număra de această dată şi jurata Andreea Bălan, care a hotărât să îi surprindă pe telespectatori cu o schimbare de look, chiar la premiera transforming show-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am aşteptat cu mare bucurie revenirea pe platourile de filmare Te cunosc de undeva!. Şi pentru că suntem la un show de transformări, mi-am dorit să mă „transform” şi eu puţin, aşa că pentru premieră am ales un look à la Jessica Rabbit!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care punctează coregrafia.

Andreea Bălan, schimbare de look pentru premiera sezonul 20 Te cunosc de undeva!

8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, show ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20.00, la Antena 1.

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Aşa arată acum Andreea Bălan / Antena 1
Aşa arată acum Andreea Bălan / Antena 1

„Ne-am întâlnit şi pare ireal” Andreea Bălan, declaraţie superbă pentru iubitul ei, care a reuşit o performanţă de senzaţie!

Andreea Bălan a făcut o declaraţie superbă pentru iubitul ei, Victor Cornea, în ultimul ei videoclip, „Superîndrăgostiţi”. Victor Cornea joacă şi el în clipul piesei care se va transforma cu siguranţă într-un hit.

Reclamă

Victor Cornea trece printr-o perioadă formidabilă din punct de vedere profesional. El şi partenerul său de dublu, Philipp Oswald, s-au calificat, miercuri, în sferturile probei de dublu din cadrul turneului „ATP 250” de la Cordoba (Argentina). Cuplul româno-austriac a învins dublul argentinian Guido Andreozzi / Guillermo Duran cu 7-6(5), 7-5.

Noi rătăceam prin lume… 

Şi nici nu bănuiam că existăm

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan, videoclip alături de iubitul ei, Victor Cornea

Am tot lăsat mereu pe-alte dăţi

Că o aveam… dar de fapt n-o aveam, cui s-o dăm

Şi nu credeam poveştile de dragoste

Ne-am întâlnit şi pare ireal

Deodată s-au aliniat planetele

Ceva între noi este supranatural”, sunt câteva dintre versurile piesei „Superîndrăgostiţi”, care a avut, recent, premiera pe YouTube.

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan

Surpriza uriaşă a lui Victor Cornea pentru iubita lui, Andreea Bălan a fost că au mers împreună în Grecia. Victor Cornea a dus-o pe Andreea Bălan acasă la Stefanos Tsitsipas. Românul e prieten bun cu fraţii Tsitsipas, care au eliminat recent România din Cupa Davis

Reclamă

Victor Cornea se ştie bine cu fraţii Tsitsipas, grecii peste care românii au dat în Cupa Davis şi care au eliminat România din competiţie.

„Cu Petros chiar am jucat o perioadă lungă de timp. Am fost la ei acasă şi mă cunosc bine cu toată familia. Am făcut şi poze cu ei, ne înţelegem bine”, ne-a spus Victor Cornea.

Iubita Andreea Bălan a învăţat lovituri noi la Australian Open şi i-a făcut galerie lui Cornea şi în Grecia.

„Uşor, uşor se descurcă tot mai bine, înţelege tenisul şi asta mă bucură foarte mult”, a mai spus Victor Cornea pentru AntenaSport.

„Eu abia aştept să joc cu Stefanos Tsitsipas. Numărul 2 al lor nu este unul atât de periculos şi cred că noi pleăam cu prima şansă”, a spus Marius Copil.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul Vezi toate știrile
Citește și