Închide meniul

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi: „Nu ştiu când să bea”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 15:52

Reclamă
Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi: „Nu ştiu când să bea

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi

Mircea Rednic, în timpul unui meci - Hepta

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi. Cei doi au plecat din cantonamentul Rapidului şi au ajuns direct în club, după Poli Iaşi – Rapid 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea giuleştenilor i-a trimis pe cei doi la echipa a doua şi le va aplica şi o amendă usturătoare de 10.000 de euro. Cei doi vor lipsi cu siguranţă la duelul cu UTA lui Rednic, de miercuri, de la ora 21:00.

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi

„E vorba de respect, la noi, jucătorii români, despre asta este vorba, că se mulţumesc cu puţin. Nu ştiu când să bea, nu ştiu nimic.

La ei e un amestec aşa, dar banul e pe primul plan, numai de bani, bani, bani vorbim”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Dan Șucu a luat decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu şi a lui Andrei Borza. Patronul Rapidului a intervenit şi a luat o primă măsură drastică în scandalul momentului. Milionarul român nu s-a mulţumit doar cu excluderea din lot şi cu amenda primită de cei doi jucători.

Reclamă

Potrivit 1923.ro, Dan Şucu a decis să nu îi mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Negocierile se purtau de mai mult timp, dar acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a închis după scandalul de la Iaşi. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani va pleca de la echipă în această vară, când îi expiră înţelegerea.

Albu are astfel drum liber spre CFR Cluj, acolo unde este dorit de Adi Mutu. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul grupării din Gruia să îi facă o ofertă jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și