Închide meniul

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi: „Nu ştiu când să bea”

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2024, 15:52

Reclamă
Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi: „Nu ştiu când să bea

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi

Mircea Rednic, în timpul unui meci - Hepta

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi. Cei doi au plecat din cantonamentul Rapidului şi au ajuns direct în club, după Poli Iaşi – Rapid 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea giuleştenilor i-a trimis pe cei doi la echipa a doua şi le va aplica şi o amendă usturătoare de 10.000 de euro. Cei doi vor lipsi cu siguranţă la duelul cu UTA lui Rednic, de miercuri, de la ora 21:00.

Mircea Rednic i-a făcut praf pe Andrei Borza şi Alexandru Albu, după escapada de la Iaşi

„E vorba de respect, la noi, jucătorii români, despre asta este vorba, că se mulţumesc cu puţin. Nu ştiu când să bea, nu ştiu nimic.

La ei e un amestec aşa, dar banul e pe primul plan, numai de bani, bani, bani vorbim”, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Dan Șucu a luat decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu şi a lui Andrei Borza. Patronul Rapidului a intervenit şi a luat o primă măsură drastică în scandalul momentului. Milionarul român nu s-a mulţumit doar cu excluderea din lot şi cu amenda primită de cei doi jucători.

Reclamă

Potrivit 1923.ro, Dan Şucu a decis să nu îi mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Negocierile se purtau de mai mult timp, dar acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a închis după scandalul de la Iaşi. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani va pleca de la echipă în această vară, când îi expiră înţelegerea.

Albu are astfel drum liber spre CFR Cluj, acolo unde este dorit de Adi Mutu. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul grupării din Gruia să îi facă o ofertă jucătorului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și