Închide meniul

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România – Columbia sau Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY, în luna martie

Antena Sport Publicat: 1 martie 2024, 16:07 / Actualizat: 5 martie 2024, 9:51

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România – Columbia sau Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY, în luna martie

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România - Columbia sau Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY, în luna martie

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România - Columbia sau Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY, în luna martie - Colaj Profimedia images

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România – Columbia sau Liga Campionilor Asiei sunt doar câteva dintre competiţiile care vor fi transmise live în AntenaPLAY, de-a lungul lunii martie. Cupa Franţei, Liga Portugal sau Serie B sunt de asemenea în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2™ şi Formula 3™ vor aduce lupta la vârf din cele trei campionate, iar AntenaPLAY va transmite în direct antrenamentele, calificările, sprintul şi cursa de la fiecare Grand Prix.

Formula 1, Formula 2, Formula 3, România – Columbia sau Liga Campionilor Asiei, în AntenaPLAY, în luna martie

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Primele trei Mari Premii de Formula 1™ din 2024 vor fi live în AntenaPLAY: Bahrain, Sakhir (1-2 martie), Arabia Saudită, Jeddah (7-9 martie) şi Australia, Melbourne (22-24 martie).

De asemenea, în Formula 2, dintre cele 14 curse ale sezonului 2024, trei vor fi în luna martie, transmise integral în AntenaPLAY: Bahrain International Circuit, Sakhir (1-2 martie), Jeddah Corniche Circuit, Jeddah (7-9 martie), Albert Park Circuit, Melbourne (22-24 martie).

Sezonul 2024 de Formula 3 este format din 10 curse. Primele două se vor desfăşura în luna martie, iar antrenamentele, calificările, sprintul şi cursa vor fi în AntenaPLAY. Este vorba de Bahrain International Circuit, Sakhir (1-2 martie) şi de Albert Park Circuit, Melbourne (22-24 martie)

România – Columbia, testul decisiv înainte de EURO 2024

România – Columbia este ultimul meci al tricolorilor înainte de EURO 2024. Duelul va avea loc pe celebrul stadion „Wanda Metropolitano”, din Madrid, pe 26 martie, şi va fi live în AntenaPLAY.

Meciul va fi unul decisiv pentru Edi Iordănescu, înainte de primul turneu final al României după o pauză de 8 ani. Selecţionerul va putea vedea pentru ultima oară la joc fotbaliştii pe care se va baza la EURO 2024.

Columbia este şi o selecţionată în faţa căreia avem amintiri plăcute de la turneele finale mondiale. În 1994, „Generaţia de Aur” a lui Hagi şi Popescu trecea de sud-americani, cu 3-1. Patru ani mai târziu, România învingea din nou Columbia, cu 1-0.

Sferturile Ligii Campionilor Asiei, în AntenaPLAY

În martie, vom afla şi semifinalistele Ligii Campionilor Asiei, trofeu pentru care luptă Dan Petrescu sau Cristiano Ronaldo, exclusiv în AntenaPLAY. Sferturile de finală, tur-retur, se dispută în perioadele 4-6 şi 11-13 martie.

  • Al-Ain – Al-Nassr (tur, 4 martie, 18:00, retur, 11 martie, 21:00)
  • Jeonbuk Motors – Ulsan (tur, 5 martie, 12:00, retur, 12 martie, 12:00)
  • Al-Hilal – Al-Ittihad (tur, 5 martie, 20:00, retur, 12 martie, 21:00)
  • Shandong Taishan – Yokohama Marinos (tur, 6 martie, 12:00, retur, 13 martie, 12:00)

Porto – Benfica, derby-ul lunii în Liga Portugal, în AntenaPLAY

Porto – Benfica este cel mai important meci al lunii martie, din Liga Portugal. Duelul dintre cele două câştigătoare ale Ligii Campionilor va avea loc pe 3 martie, de la ora 22:30, în AntenaPLAY.

De-a lungul lunii martie, La Liga propune în total patru etape, în care Benfica, Sporting şi Porto continuă lupta pentru supremaţia din Portugalia.

PSG – Nice, ultimul duel din sferturile Cupei Franţei

PSG – Nice, ultimul duel din sferturile Cupei Franţei, va avea loc pe 13 martie, pe Parc des Princes, de la ora 22:10, şi va fi live în AntenaPLAY. Kylian Mbappe, aflat la ultimul său sezon la PSG, promite noi goluri şi în partida cu Nice.

Olympique Lyon, Valenciennes şi Rennes sunt primele trei semifinaliste din acest sezon al Cupei Franţei.

3 etape de Serie B, în AntenaPLAY

Luna martie va mai aduce şi alte trei etape din Serie B. Dennis Man, Valentin Mihăilă şi Ionuţ Nedelcearu continuă lupta pentru promovarea în Serie A.

Etapa 28

Etapa 29

Etapa 30

Două gale de fight, în AntenaPLAY

De asemenea, luna martie propune şi două gale de fight: Gala de box de la Benghazi 2024 (1 martie) şi Gala Hexagone MMA 15 (15 martie).

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
16:33

Româncele şi-au aflat primele adversare de la Roland Garros! Cu cine vor juca Cîrstea, Bogdan, Begu şi Cristian

16:33

Gigi Becali continuă campania de transferuri pentru Liga Campionilor! Negocieri avansate cu un alt jucător de la Farul

16:18

Porsche Mobil 1 Supercup Monte Carlo 2024, LIVE în AntenaPLAY! Sesiunea de antrenamente, de la 17:30

16:00

LIVE VIDEOEtapa de Formula 2 de la Monaco e exclusiv în AntenaPLAY! Antrenamentele sunt live, ACUM

15:30

Daniel Opriţa a semnat un nou contract cu CSA Steaua: „Nu am rămas pentru bani!” Anunţ despre dreptul de promovare

15:14

Fernando Alonso a fost la un pas să semneze cu Red Bull! Motivul pentru care a picat totul: „Nu cred că ar accepta asta!”

1 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 2 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și