Închide meniul

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți”

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 13:49

Reclamă
Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep

Darren Cahill şi Simona Halep, în timpul unui time-out - Getty Images

Darren Cahill a avut o reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele de luni ale Simonei Halep, de la Miami, turneu la care românca revine în circuit după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner nu a ajuns încă la Miami, iar Cahill, aflat deja la Florida, a fost alături de cea pe care a ajutat-o să câştige primul Grand Slam al carierei. Totuşi, nu se pune momentan problema de o nouă colaborare între cei doi.

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep

„Pentru mine au fost 18 luni de tortură. Întotdeauna am crezut în ea. Întotdeauna am crezut că nu a acceptat niciodată în mod deliberat sau cu bună știință o substanță interzisă.

Din fericire, la TAS adevărul a ieșit la iveală, iar acum e gata să joace din nou. Știu prin ce a trecut Simona și sunt foarte mândru de felul în care s-a descurcat.

Felul în care s-a purtat pe tot parcursul acestei perioade e un exemplu pentru toți. Nu pot să vă exprim în cuvinte cât de fericit sunt să o pot vedea jucând la Miami”, a spus Cahill, citat de Sky Sports.

Reclamă

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa

Stere Halep a făcut declaraţii înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa. Tatăl Simonei Halep a urmărit-o la antrenamente pe fiica lui. El a dezvăluit că Simona Halep s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Stere Halep e încrezător înaintea primului meci al Simonei de după decizia salvatoare de la TAS.

„Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera. E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! 12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față Vezi toate știrile
Citește și