Închide meniul

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 13:49

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep: „E un exemplu pentru toți

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep

Darren Cahill şi Simona Halep, în timpul unui time-out - Getty Images

Darren Cahill a avut o reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele de luni ale Simonei Halep, de la Miami, turneu la care românca revine în circuit după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jannik Sinner nu a ajuns încă la Miami, iar Cahill, aflat deja la Florida, a fost alături de cea pe care a ajutat-o să câştige primul Grand Slam al carierei. Totuşi, nu se pune momentan problema de o nouă colaborare între cei doi.

Darren Cahill, reacţie de mare campion după ce a participat la antrenamentele Simonei Halep

„Pentru mine au fost 18 luni de tortură. Întotdeauna am crezut în ea. Întotdeauna am crezut că nu a acceptat niciodată în mod deliberat sau cu bună știință o substanță interzisă.

Din fericire, la TAS adevărul a ieșit la iveală, iar acum e gata să joace din nou. Știu prin ce a trecut Simona și sunt foarte mândru de felul în care s-a descurcat.

Felul în care s-a purtat pe tot parcursul acestei perioade e un exemplu pentru toți. Nu pot să vă exprim în cuvinte cât de fericit sunt să o pot vedea jucând la Miami”, a spus Cahill, citat de Sky Sports.

Reclamă

Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa

Stere Halep a făcut declaraţii înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa. Tatăl Simonei Halep a urmărit-o la antrenamente pe fiica lui. El a dezvăluit că Simona Halep s-a prezentat foarte bine la antrenamente. Stere Halep e încrezător înaintea primului meci al Simonei de după decizia salvatoare de la TAS.

„Am foarte multe emoţii. Să vedem cum o să funcţioneze Simona. La antrenamente am văzut-o foarte bine, este în parametrii normali, dar să vedem ce va face în timpul jocului, este altceva față de antrenament.

S-a pregătit, dar lipsa turneelor îşi spune cuvântul. Dar noi sperăm, eu am sperat întotdeauna şi voi spera. E un meci foarte interesant, că se cunosc, în primul rând. Să vedem lupta și care va fi învingătoarea. Eu, ca părinte, trebuie să fiu mai subiectiv (n.r. râde).

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. Este mai bine că joacă împotriva unei jucătoare pe care o cunoaște) Sigur că da, când joci cu un jucător necunoscut îți faci probleme. Îți trebuie câteva game-uri pentru a o cunoaște”, a declarat Stere Halep pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și