Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen! Fotografia virală postată de Lando Norris

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 10:22

Reclamă
Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen! Fotografia virală postată de Lando Norris

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen

Lando Norris și Carlos Sainz/ Facebook

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei, având un bandaj uriaș pe abdomen. Lando Norris a postat o fotografie virală alături de pilotul de la Ferrari și a transmis și un mesaj savuros, după succesul acestuia de pe circuitul de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz a făcut o cursă superbă și a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen

Carlos Sainz a fost operat de apendicită în urmă cu două săptămâni, acesta fiind motivul pentru care nu a putut concura în Marele Premiu al Arabiei Saudite, unde a fost înlocuit de Oliver Bearman. Revenit în monopostul său, pilotul iberic de 29 de ani a strălucit pe circuitul din Melbourne și le-a adus celor de la Ferrari prima victorie din acest sezon.

După cursă, Lando Norris, pilotul care a încheiat cursa pe locul trei, și un bun prieten al lui Carlos Sainz, a postat o fotografie virală cu acesta. În fotografie este surprins bandajul uriaș de pe abdomenul lui Carlos Sainz, bandaj care însă nu l-a încurcat să facă o cursă de vis.

Norris a glumit pe seama prietenului de la Ferrari, fostul său coechipier de la McLaren, și a transmis că își va scoate și el apendicele pentru a reuși să câștige o cursă în Formula 1.

Reclamă

„Îmi voi scoate și eu apendicele, Aparent, faci asta și câștigi o cursă. Felicitări, Carlitos”, a transmis Lando Norris, pe pagina sa de Facebook.

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

Reclamă 4 / 0/3

Sainz a fost în culmea fericirii și a glumit pe seama operației pe care a suferit-o, în urmă cu două săptămâni, operație care nu i-a permis să concureze în Marele Premiu al Arabiei Saudite.

A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele.

Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici.

Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată”, a declarat Carlos Sainz.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen Vezi toate știrile
Citește și