Închide meniul
VIDEO

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen! Fotografia virală postată de Lando Norris

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 martie 2024, 10:22

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen! Fotografia virală postată de Lando Norris

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen

Lando Norris și Carlos Sainz/ Facebook

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei, având un bandaj uriaș pe abdomen. Lando Norris a postat o fotografie virală alături de pilotul de la Ferrari și a transmis și un mesaj savuros, după succesul acestuia de pe circuitul de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Sainz a făcut o cursă superbă și a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

Carlos Sainz a câștigat Marele Premiu al Australiei cu un bandaj uriaș pe abdomen

Carlos Sainz a fost operat de apendicită în urmă cu două săptămâni, acesta fiind motivul pentru care nu a putut concura în Marele Premiu al Arabiei Saudite, unde a fost înlocuit de Oliver Bearman. Revenit în monopostul său, pilotul iberic de 29 de ani a strălucit pe circuitul din Melbourne și le-a adus celor de la Ferrari prima victorie din acest sezon.

După cursă, Lando Norris, pilotul care a încheiat cursa pe locul trei, și un bun prieten al lui Carlos Sainz, a postat o fotografie virală cu acesta. În fotografie este surprins bandajul uriaș de pe abdomenul lui Carlos Sainz, bandaj care însă nu l-a încurcat să facă o cursă de vis.

Norris a glumit pe seama prietenului de la Ferrari, fostul său coechipier de la McLaren, și a transmis că își va scoate și el apendicele pentru a reuși să câștige o cursă în Formula 1.

Reclamă

„Îmi voi scoate și eu apendicele, Aparent, faci asta și câștigi o cursă. Felicitări, Carlitos”, a transmis Lando Norris, pe pagina sa de Facebook.

Carlos Sainz, reacție savuroasă după victoria din Marele Premiu al Australiei

Carlos Sainz a avut o reacție savuroasă, după victoria superbă din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Pilotul de la Ferrari a făcut o cursă fabuloasă, la două săptămâni după ce s-a operat, iar la final a glumit și le-a recomandat colegilor lui să-și scoată toți apendicele.

Reclamă 4 / 0/3

Sainz a fost în culmea fericirii și a glumit pe seama operației pe care a suferit-o, în urmă cu două săptămâni, operație care nu i-a permis să concureze în Marele Premiu al Arabiei Saudite.

A fost o cursă foarte bună, m-am simțit foarte bine. Fizic nu a fost foarte bine, dar am putut să îmi manageriez pneurile. Mă bucur pentru echipă, pentru Charles, viața e uneori nebună. Am fost pe podium în Bahrain, după operația, după aici victorie, a fost un roller-coaster. Le recomand tuturor piloților să-și scoată apendicele.

Am simțit că pot să țin pasul cu Max Verstappen în primele tururi, dar și-a pierdut mașina, păcat pentru el. Dar sunt fericit că am câștigat, că m-am întors aici.

Din turul al doilea, știam că o pot face. Am avut grijă de pneuri, m-am gândit la steaguri roșii, dar a fost o cursă curată”, a declarat Carlos Sainz.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și